Menu

Colec╚Ťia nou─â, mult a╚Öteptat─â, este aiciÔŁĄ

Regulament Concurs Aprilie

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Alist Designers Boutique ÔÇô aprilie 2023

Concurs GENUIN ART OF NATURALS SRL , WAXÔÇÖN MAGIC SRL, 13 BUSINESS PROJECTS SRL - Bucure╚Öti Mall Vitan

 

 

 1. Organizatorul campaniei

(1) Campania este organizat─â de c─âtre GENUIN ART OF NATURALS SRL, ┬áWAXÔÇÖN MAGIC SRL, 13 BUSINESS PROJECTS SRL numi╚Ťi ├«n continuare ÔÇťOrganizatorulÔÇŁ.

(2) Participan╚Ťii la Campanie sunt obliga╚Ťi s─â respecte termenii ╚Öi condi╚Ťiile prezentului Regulament (denumit ├«n continuare ÔÇ×RegulamentulÔÇŁ).

(3) Regulamentul este disponibil gratuit pe toat─â durata Campaniei, ├«n sec╚Ťiunea de Regulament de pe paginile dedicate ┬áale concursului (https://www.facebook.com/profile.php?id=100084450911706 ; https://www.instagram.com/waxnmagic/;https://www.waxnmagic.com/ ; https://www.facebook.com/people/Genuin/100073995954032/ ; https://www.instagram.com/genuin.shop/ ; https://www.instagram.com/izabelamandoiu/ ; https://www.facebook.com/izabelamandoiu)┬á┬á precum ╚Öi la sediul Organizatorului.

(4) Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a modifica Regulamentul, inform├ónd ├«n prealabil poten╚Ťialii participan╚Ťi, cu minim o zi lucr─âtoare ├«nainte de data intr─ârii ├«n vigoare a modific─ârilor prin publicare ┬ápe pagina de Facebook Wax N Magic , Genuin , Izabela Mandoiu ┬á╚Öi pe pagina de Instagram a Wax N Magic , Genuin , Izabela Mandoiu . ┬á

 

 1. Durata de desfășurare a Campaniei

(1) Campania se derulează exclusiv online, pe pagina de Instagram a București Mall (@bucurestimallvitan).

(2)┬á Campania se va derula ├«n perioada 20.04.2023 ÔÇô 25.04.2023, extragerea av├ónd loc pe 26.04.2023 .

(3)┬á Dup─â data ├«ncheierii Campaniei, Organizatorul nu mai are nici o responsabilitate ╚Öi nu ├«╚Öi mai asum─â nici o obliga╚Ťie ├«n leg─âtur─â cu orice circumstan╚Ť─â care ar putea eventual conduce la concluzia actualit─â╚Ťii sau continu─ârii Campaniei.

 

 1. Condi╚Ťii de participare ╚Öi produsele incluse ├«n Campanie
 • La aceast─â Campanie poate participa orice persoan─â fizic─â (denumit─â ├«n continuare ÔÇ×ParticipantÔÇŁ) care are domiciliul sau re╚Öedin╚Ťa ├«n Rom├ónia ╚Öi v├órsta minim─â de 18 ani ├«mplini╚Ťi la data ├«nceperii Campaniei.
 • Pentru a se ├«nscrie ├«n Campanie, Participan╚Ťii se oblig─â s─â urmeze procedura descris─â la art. 4
 • Nu sunt eligibili pentru a participa la campania promo╚Ťional─â angaja╚Ťii Organizatorului, angaja╚Ťii agen╚Ťiilor implicate ╚Öi nici membrii familiilor acestora (copii, p─ârin╚Ťi, fra╚Ťi/surori, so╚Ť/so╚Ťie).
 • Participan╚Ťii ├«╚Öi asum─â ├«ntreaga responsabilitate pentru corectitudinea ┼či veridicitatea informa╚Ťiilor (inclusiv a datelor cu caracter personal) transmise Organizatorului, acesta neasum├óndu-╚Öi nicio responsabilitate pentru informa╚Ťiile ╚Öi datele inexacte ╚Öi/sau pentru declara╚Ťiile mincinoase ╚Öi nici pentru consecin╚Ťele ce decurg ori ar putea decurge din astfel de declara╚Ťii. C├ó╚Ötig─âtorul care declar─â/transmite informa╚Ťii/date eronate/false pierde calitatea de c├ó╚Ötig─âtor.
 • Organizatorul nu ├«╚Öi asum─â nicio r─âspundere decurg├ónd din acordarea vreunui premiu, inclusiv cu privire la plata oric─âror daune sau a oric─ârei alte preten╚Ťii de orice natur─â legate de vreun premiu. C├ó╚Ötig─âtorii ├«┼či asum─â r─âspunderea pentru acceptarea premiilor, Organizatorul neasum├óndu-╚Öi nici un fel de responsabilitate pentru orice eventuale consecin╚Ťe n─âscute ├«n urma accept─ârii premiului sau ├«n leg─âtura cu aceasta.
 • Nota: o persoana se poate ├«nscrie o singura data in concurs

 

 1. Mecanismul Campaniei
 • Pentru a participa la Campanie, Participantul trebuie sa ├«ndeplineasc─â urm─âtorii pa╚Öi:
 • S─â dea follow paginilor de Instagram @izabelamandoiu, @genuin.shop, @waxnmagic, @bucurestimallvitan si @alistmagazine.
 • Sa eticheteze ├«ntr-un comentariu top 3 prieteni pasiona╚Ťi de #fashion ╚Öi #design autentic romanesc!

 

 1. Premiile acordate

Premiul acordat prin tragere la sorti consta in :

 • O lum├ónare, de 100 ml, din cear─â de soia turnat─â manual, marca WaxÔÇÖMagic
 • Un set de 4 ╚Öervete cu traversa din in, culoarea natural sau alb, marca Genuin Shop
 • O centura din stofa de l├óna cu m─ârgele ro╚Öii ╚Öi aurii, marca Izabela Mandoiu

*Valoare totala a premiilor este de 599,99 RON

 

(4) Premiul se înmânează exclusiv câștigătorului si nu este posibilă înlocuirea acestuia cu contravaloarea în bani a produselor sau alte beneficii.

 

 1. Desemnarea și validarea câștigătorilor
 • Un Participant poate c├ó╚Ötiga un singur premiu ├«n cadrul Campaniei.
 • Stabilirea c├ó╚Ötig─âtorului se va realiza prin tragere la sor╚Ťi, care va avea loc pe data de 04.2023, la sediul Organizatorului.
 • Tragerea la sor╚Ťi se va realiza prin intermediul site-ului https://app-sorteos.com, extragerea fiind ├«nregistrat─â de c─âtre Organizatori, prin Le╚Ťa Andreea reprezentant WaxÔÇÖN Magic SRL.

Extragerea se va efectua aleatoriu, în mod electronic, prin intermediul site-ului https://app-sorteos.com.

Înregistrarea video va fi păstrată un termen de minim 30 de zile lucrătoare de la încheierea tombolei.

 • Se va extrage 1 (un) c├ó╚Ötig─âtor ╚Öi 3 (trei) rezerve aferente premiului.
 • Organizatorul se oblig─â s─â contacteze c├ó╚Ötig─âtorul prin mesaj privat pe platforma online Instagram, iar in cazul in care c├ó╚Ötig─âtorul nu r─âspunde la 3 (trei) mesaje succesive ├«n decurs de 24 de ore, c├ó╚Ötig─âtorul ├«n cauz─â este invalidat si va fi contactat─â prima rezerv─â extras─â.┬á├Än cazul ├«n care ÔÇô dup─â aplicarea procedurii de mai sus ÔÇô ╚Öi prima rezerv─â este invalidat─â, se procedeaz─â la contactarea celei de-a doua rezerve p├ón─â la epuizarea celor 3 rezerve extrase.

C├ó╚Ötig─âtorul ┬ávalidat va fi invitat sa ├«╚Öi ridice premiul din Alist Designers Boutique, din cadrul Bucuresti Mall-Vitan ( Calea 55-59, sector 3, Bucuresti), zilnic, ├«n intervalul orar 10:00 ÔÇô 22:00, ├«n termen de 2 zile calendaristice, de la momentul contact─ârii ╚Öi valid─ârii statutului de C├ó╚Ötig─âtor. C├ó╚Ötig─âtorii premiilor trebuie sa fac─â dovada ca sunt titulari ai contului de Instagram de pe care s-au ├«nscris ├«n concurs, respectiv sa poat─â accesa contul lor personal, unde se afla post─ârile care privesc ├«nscrierea acestora ├«n Campanie ╚Öi mai ales existenta mesajului privat pe care l-au primit de la Organizator, folosind numele acestora de utilizator ╚Öi parola, prezent├ónd mesajul prin care sunt anun╚Ťa╚Ťi ca ╚Öi c├ó╚Ötig─âtori reprezentan╚Ťilor Organizatorului

 În cazul în care câștigătorul refuza premiul sau nu se prezinta în termenul stabilit pentru ridicarea acestuia ori, deși se prezinta, nu poate face dovada faptului că este titularul contului de Instagram folosit pentru înscriere sau refuza furnizarea datelor necesare întocmirii procesului verbal de predare-primire a premiului, Organizatorul va acorda premiul primei rezerve sau, în cazul în care nici acesteia nu ii poate fi acordat, următoarelor rezerve, în ordinea în are au fost extrase.

 • C├ó╚Ötig─âtorul va prezenta in momentul ridic─ârii premiului actul de identitate ╚Öi va semna documente aferente recep╚Ťionarii premiului.
 • ├Än cazul ├«n care premiul nu va putea fi ├«nm├ónat c├ó╚Ötig─âtorului ╚Öi nici rezervelor selectate, din motive independente de Organizator p├ón─â la data de 04.2023, premiul r─âm├óne ├«n posesia Organizatorului ╚Öi nu va mai fi datorat de c─âtre acesta, iar c├ó╚Ötig─âtorul respectiv va pierde drepturile rezultate din calitatea de c├ó╚Ötig─âtor.

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul Campaniei

(1) ├Än vederea desf─â╚Öur─ârii Campaniei, Organizatorul men╚Ťionat la art. 1 va prelucra ├«n calitate de operator datele cu caracter personal ale participan╚Ťilor.

(2) Datele de contact ale Operatorului men╚Ťionate la art. 1 pot fi folosite pentru a adresa pentru nel─âmuriri ╚Öi pentru exercitarea drepturilor de c─âtre persoanele vizate.

(3) In cadrul Campaniei, Operatorul va colecta de la participan╚Ťi urm─âtoarele categorii de date cu caracter personal: nume/pseudonim folosit ├«n cadrul re╚Ťelei Instagram,.

├Än ceea ce prive╚Öte C├ó╚Ötig─âtorii valida╚Ťi, Operatorul colecteaz─â ╚Öi prelucreaz─â urm─âtoarele date cu caracter personal: nume, prenume, num─âr de telefon, adresa pentru acordare premiu. Aceste date vor fi colectate ╚Öi stocate exclusiv ├«n cazul c├ó╚Ötig─âtorilor pentru ca Operatorul sa poat─â eviden╚Ťia contabil acordarea premiilor ╚Öi a dovedi acordarea acestora.

(4) Scopul prelucr─ârii. Datele cu caracter personal ale participan╚Ťilor la Campanie vor fi prelucrate de c─âtre Operator ├«n vederea organiz─ârii ╚Öi derul─ârii acesteia, desemn─ârii ╚Öi valid─ârii c├ó╚Ötig─âtorilor, precum ╚Öi atribuirii premiului ╚Öi ├«ndeplinirii obliga╚Ťiilor financiar-contabile ale Operatorului.

(5) Datele vor fi prelucrate in scopul interesului legitim al Organizatorului pentru derularea Campaniei promo╚Ťionale ╚Öi pentru ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor legale ce ├«i revin, prin acceptarea de c─âtre persoana vizat─â a Regulamentului ╚Öi a eventualelor anexe la acesta. ├Änscrierea participantului (persoan─â vizat─â) ├«n Campanie implic─â prelucrarea datelor cu caracter personal.

(6) Cu privire la datele cu caracter personal ale c├ó╚Ötig─âtorului pentru eviden╚Ťa contabil─â a┬á ┬áOrganizatorul a, acestea vor fi stocate, conform prevederilor legale aplicabile ├«n materie financiar-contabil─â timp 10 (zece) ani de la data ├«ncheierii exerci╚Ťiului financiar ├«n care a avut loc predarea premiului.

(7) La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va șterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare și stocare.

(8) Drepturile persoanelor vizate

├Än vederea asigur─ârii unei prelucr─âri echitabile ╚Öi transparente, participan╚Ťii ÔÇô ├«n calitate de persoane vizate - au urm─âtoarele drepturi:

(i) dreptul de retragere a consim╚Ť─âm├óntului cu privire la prelucrare, ├«n orice moment, f─âr─â ca aceasta s─â afecteze legalitatea prelucr─ârii efectuate pe baza consim╚Ť─âm├óntului ├«nainte de retragerea acestuia, datele urm├ónd a fi ╚Öterse conform cererii persoanei vizate ╚Öi cu respectarea prevederilor legale aplicabile;

(ii)        dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal;

(iii)       dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;

(iv)       dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal

(v)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii;

(vi)┬á┬á┬á┬á┬á┬á dreptul de a se opune prelucr─ârii, except├ónd cazul in care dispozi╚Ťii legale prev─âd contrariul;

(vii)      dreptul la portabilitate a datelor;

(viii)┬á┬á┬á┬á dreptul de a depune o pl├óngere in fata Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal ├«n cazul in care drepturile enumerate mai sus i-au fost ├«nc─âlcate sau a suferit vreun prejudiciu ca urmare a prelucr─ârii ilicite a datelor cu caracter personal.

(9) Participan╚Ťii ├«╚Öi pot exercita drepturile men╚Ťionate mai sus printr-o cerere scris─â, datat─â ╚Öi semnat─â, transmis─â la adresa sediului Organizatorului men╚Ťionat─â la art. 1 SAU printr-o cerere transmis─â prin email la adresa waxnmagic@gmail.com , hello@genuin.shop ┬á, atelier@izabelamandoiu.com.

(10) Operatorul se oblig─â s─â implementeze m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate ├«n vederea asigur─ârii unui nivel de securitate corespunz─âtor datelor cu caracter personal ale participan╚Ťilor la Campanie. La evaluarea nivelului adecvat de securitate se va tine seama in special de riscurile prezentate de prelucrarea datelor cu caracter personal, generate in special, in mod accidental sau ilegal, de distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea neautorizata sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate.

(11) Datele personale ale c├ó╚Ötig─âtorului la Concurs vor fi procesate in conformitate cu prevederile legale aplicabile, respectiv Regulamentului EU nr. 679/2016 privind protec╚Ťia persoanelor fizice in ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circula╚Ťie a acestor date.

 

 1. Încetarea înainte de termen a Campaniei

(1)┬á Campania poate ├«nceta anterior termenului stabilit prin Regulament numai ├«n cazul apari╚Ťiei unui eveniment ce constituie for╚Ť─â major─â sau caz fortuit, respectiv ├«n cazul imposibilit─â╚Ťii Organizatorului, din orice motive independente de voin╚Ťa sa, de a continua Campania.

(3)┬á ├Än acest caz, Organizatorul nu mai are nicio obliga╚Ťie fa╚Ť─â de participan╚Ťii la Campanie, nu este ╚Ťinut la ├«ntoarcerea unei sume sau la plata unei sume cu titlu de desp─âgubire sau altele asemenea.

 

 1. Litigii
 • Eventualele litigii ap─ârute ├«ntre Organizator ╚Öi participan╚Ťii la campanie se vor solu╚Ťiona pe cale amiabil─â, iar ├«n cazul ├«n care aceasta nu va fi posibil─â, litigiile vor fi solu╚Ťionate ├«n instan╚Ťele judec─âtore╚Öti rom├óne competente din municipiul Bucure╚Öti.
 • Eventualele reclama╚Ťii legate de derularea Campaniei se pot trimite pe adresa Organizatorului ├«n termen de maxim 5 zile lucr─âtoare de la data anun╚Ť─ârii publice a c├ó╚Ötig─âtorilor. Dup─â expirarea acestui termen Organizatorul nu va mai lua ├«n considerare nicio reclama┼úie.

 

 1. Dispozi╚Ťii finale
 • Decizia Organizatorului ├«n orice privin┼ú─â este final─â ┼či aplicabil─â tuturor participan┼úilor.
 • ├Än cazul ├«n care Organizatorul constat─â c─â un c├ó┼čtig─âtor nu a ├«ndeplinit ┼či/sau nu a respectat condi┼úiile prev─âzute ├«n Regulamentul Campaniei, ├«┼či rezerv─â dreptul de a-l descalifica, f─âr─â alte desp─âgubiri sau pl─â┼úi.
 • Organizatorul este indrept─â┼úit s─â ia toate m─âsurile necesare ├«n caz de tentativ─â de fraud─â, de abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea Organizatorului sau Campania promo┼úional─â.
Language
English
Open drop down