Menu

Prier vine cu reduceri de p├ón─â la -40%ÔŁĄ

Politica de Confidentialitate

Informa╚Ťii generale ├«n conformitate cu solicit─ârile┬áGDPR 2018

Confiden╚Ťialitatea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal reprezint─â o prioritate pentru Izabela Mandoiu, respectiv

13 BUSINESS PROJECTS S.R.L.
Cod Unic de Identificare : RO40965663

Registrul Comertului Comertului : J15/829/2019
Pucioasa, Str. Ana Ipatescu nr. 5, jud. Dambovita

, ├«n calitate de operator de date. Prin urmare, Izabela Mandoiu urm─âre╚Öte ├«n permanen╚Ť─â asigurarea prelucr─ârii datelor cu caracter personal ├«n strict─â conformitate cu principiile privind protec╚Ťia datelor.

Prezenta Politic─â privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal (ÔÇťPoliticaÔÇť) vizeaz─â prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor┬áwww.izabelamandoiu.ro┬á┬á(ÔÇťshopÔÇť, ÔÇťsite-ulÔÇť), respectiv vizitatorilor site-ului ╚Öi ale clien╚Ťilor, a poten╚Ťialilor angaja╚Ťi ╚Öi se aplic─â datelor colectate prin intermediul Paginii de internet, precum ╚Öi altor date cu caracter personal pe care le colect─âm prin serviciul de e-mail sau alte contacte offline, spre exemplu datele preluate la comenzi ├«n cadrul showroom-ului sau la expozi╚Ťii cu v├ónzare ╚Öi t├órguri de mod─â.

Politica este elaborat─â ├«n conformitate cu┬áRegulamentul (UE) 2016/679┬áal Parlamentului European ╚Öi al Consiliului privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date (ÔÇ×Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor cu caracter personalÔÇŁ) ╚Öi con╚Ťine informa╚Ťii privind cerin╚Ťele aplicabile protec╚Ťiei prelucr─ârii datelor cu caracter personal.

Mai multe informa╚Ťii despre GDPR g─âsi╚Ťi┬áaici.

Scopurile și temeiurile prelucrării

Izabela Mandoiu colectează și prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele cazuri:

 

├Än cazul ├«n care sunte╚Ťi utilizator al Paginii de internet

Utiliz─âm datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastr─â ├«n momentul acces─ârii Paginii de internet ├«n scopul de a monitoriza traficul ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi con╚Ťinutul Site-ului. Baza legal─â pe care se ├«ntemeiaz─â aceast─â activitate de prelucrare a datelor const─â ├«n interesul nostru legitim de a asigura func╚Ťionarea corespunz─âtoare a site-ului societ─â╚Ťii, precum ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea site-ului.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate în acest context vizează ora și data accesării site-ului și adresa IP de la care a fost accesat site-ul.

├Än cazul ├«n care sunte╚Ťi abonat la newsletter-ul Izabela Mandoiu, din proprie ini╚Ťiativ─â, prin exprimare precis─â a acestui lucru, prin bif─â a c─âsu╚Ťei ce anun╚Ť─â acest lucru disponibil─â pe site ╚Öi ├«n pa╚Öii de comand─â sau prin orice alt─â campanie prin care v─â da╚Ťi acceptul de a intra ├«n comunitatea online a abona╚Ťilor no╚Ötri.

De asemenea, putem utiliza datele dumneavoastr─â de contact ├«n scopul de a v─â trimite, ├«n format electronic, materiale informative cu privire la campaniile de comunicare ╚Öi marketing Izabela Mandoiu ┬ácare prezint─â interes pentru dumneavoastr─â, dar numai dac─â v-a╚Ťi abonat, ╚Öi, prin urmare, v-a╚Ťi dat acordul ├«n mod expres cu privire la aceast─â prelucrare.

Foarte important de ╚Ötiut este faptul c─â v─â pute╚Ťi retrage acordul ├«n orice moment exprim├óndu-v─â astfel op╚Ťiunea de a nu mai primi note informative ├«n viitor, f─âc├ónd clic pe link-ul ÔÇťDezabonareÔÇŁ ├«n momentul primirii e-mail-ului respectiv sau scriindu-ne la adresa atelier@izabelamandoiu.com

Categoriile de date prelucrate ├«n acest context sunt, ├«n general, numele ╚Öi prenumele dumneavoastr─â, adresa de e-mail, num─ârul de telefon, pe care ni le comunica╚Ťi ├«n mod direct, de exemplu la momentul complet─ârii sec╚Ťiunii de abonare disponibil─â pe Pagina de internet.

 

├Än cazul ├«n care sunte╚Ťi participant la evenimentele organizate de Izabela Mandoiu

Utilizăm datele dumneavoastră relevante cu caracter personal în scopul pregătirii și permiterii participării la evenimentele Izabela Mandoiu . De exemplu, poate fi necesar să utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru realizarea unor evenimente privind domenii de interes pentru dumneavoastră. În acest caz, baza legală pe care se întemeiază prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentată de executarea contractului nostru.

Comunicarea cu dumneavoastr─â

Utilizăm datele dumneavoastră de contact în scopul comunicării cu dumneavoastră cu privire la orice aspecte relevante privind detalii despre comenzi, stadiul comenzii sau orice alt detaliu relevant în acest sens. De asemenea, baza legală pe care se întemeiază prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentată de executarea contractului nostru.

Categoriile de date prelucrate ├«n acest context sunt, ├«n general, numele ╚Öi prenumele dumneavoastr─â, adresa de e-mail, num─ârul de telefon, precum ╚Öi alte date cu caracter personal┬ápe care este posibil s─â ni le comunica╚Ťi ├«n mod direct, cum ar fi m─âsuri corporale sau alte adrese solicitate pentru livrare.

 

├Än cazul ├«n care sunte╚Ťi candida╚Ťi pentru ocuparea unui post ├«n cadrul Izabela Mandoiu

Utiliz─âm datele cu caracter personal din CV-urile pe care le primim ├«n scopul de a evalua calific─ârile de╚Ťinute de candida╚Ťi pentru a putea ocupa o anumit─â func╚Ťie ├«n cadrul firmei noastre. Baza legal─â pe care se ├«ntemeiaz─â prelucrarea const─â ├«n ├«ncheierea ╚Öi executarea contractului relevant.

Categoriile de date care sunt prelucrate ├«n cadrul rela╚Ťiei dintre societate ╚Öi dumneavoastr─â vizeaz─â numele, adresa de e-mail, num─ârul de telefon, domiciliul, date cu caracter personal incluse ├«n CV-uri, date privind educa╚Ťia ╚Öi formarea profesional─â, calific─âri profesionale, precum ╚Öi alte date cu caracter personal care ne pot fi furnizate de c─âtre dumneavoastr─â ├«n mod direct.

 

├Än cazul ├«n care contacta╚Ťi sau vizita╚Ťi showroom-ul Izabela Mandoiu ╚Öi plasa╚Ťi o comand─â

Utiliz─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal pentru a asigura securitatea sediului, activelor ╚Öi personalului societ─â╚Ťii. ├Än acest caz, baza legal─â pe care se ├«ntemeiaz─â prelucrarea datelor cu caracter personal const─â ├«n interesul legitim al Izabela Mandoiu ┬áde a proteja sediul, activele ╚Öi personalul societ─â╚Ťii.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate ├«n acest context vizeaz─â numele ╚Öi alte date cu caracter personal care ne pot fi furnizate de dumneavoastr─â ├«n mod direct. Men╚Ťion─âm c─â acestea nu sunt stocate ├«n alte scopuri.

 

├Än cazul ├«n care sunte╚Ťi partener contractual al Izabela Mandoiu

Men╚Ťinerea rela╚Ťiei contractuale cu dumneavoastr─â

Utiliz─âm datele dumneavoastr─â relevante cu caracter personal ├«n scopul men╚Ťinerii rela╚Ťiei contractuale cu dumneavoastr─â. ├Än acest caz, baza legal─â pe care se ├«ntemeiaz─â prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentat─â de executarea contractului nostru.

Comunicarea cu dumneavoastr─â

Utiliz─âm datele dumneavoastr─â de contact ├«n scopul comunic─ârii cu dumneavoastr─â cu privire la orice aspecte relevante privind domeniul de activitate vizat (de exemplu, informa╚Ťii cu privire la stocuri, materiale, intervale orare de disponibilitate). De asemenea, baza legal─â pe care se ├«ntemeiaz─â prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentat─â de executarea contractului nostru.

Categoriile de date prelucrate ├«n contextul rela╚Ťiei noastre cu dumneavoastr─â sunt numele dumneavoastr─â, adresa de e-mail, num─ârul de telefon, adresa, precum ╚Öi alte date cu caracter personal pe care ni le pute╚Ťi pune la dispozi╚Ťie ├«n mod direct.

 

├Än cazul ├«n care sunte╚Ťi un reprezentant, o persoan─â de contact, un salariat sau alt colaborator al unui partener contractual al Izabela Mandoiu

Men╚Ťinerea rela╚Ťiei noastre contractuale cu partenerul nostru contractual

Utiliz─âm datele dumneavoastr─â relevante cu caracter personal ├«n scopul de a men╚Ťine rela╚Ťia noastr─â contractual─â cu partenerul nostru contractual. ├Än acest caz, baza legal─â pentru prelucrare este reprezentat─â de interesul legitim de a asigura gestionarea corespunz─âtoare a rela╚Ťiei contractuale.

Comunicarea cu dumneavoastr─â

Utiliz─âm datele dumneavoastr─â de contact ├«n scopul comunic─ârii cu dumneavoastr─â cu privire la orice aspecte relevante privind domeniul de activitate vizat. De asemenea, ├«n acest caz, baza legal─â pentru prelucrare este reprezentat─â de interesul legitim de a asigura gestionarea adecvat─â a rela╚Ťiei contractuale.

├Än toate situa╚Ťiile, datele vor fi furnizate fie ├«n mod direct de c─âtre dumneavoastr─â, fie de c─âtre partenerul contractual. Categoriile de date prelucrate ├«n acest context sunt, ├«n general, numele dumneavoastr─â, func╚Ťia, adresa de e-mail, num─ârul de telefon, precum ╚Öi alte date cu caracter personal puse la dispozi╚Ťia Izabela Mandoiu , de regul─â, de c─âtre dumneavoastr─â, astfel cum acestea sunt necesare ├«n vederea ├«ndeplinirii scopurilor de mai sus.

 

Furnizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal este necesar─â pentru a putea beneficia de serviciile prestate de c─âtre Izabela Mandoiu. Refuzul furniz─ârii datelor cu caracter personal poate avea drept consecin╚Ť─â imposibilitatea beneficierii de serviciile prestate de c─âtre Izabela Mandoiu.

Pentru activit─â╚Ťile de marketing direct, furnizarea datelor dumneavoastr─â este voluntar─â.

├Än cazul ├«n care datele cu caracter personal trebuie comunicate de dumneavoastr─â ├«n mod direct, v─â rug─âm s─â furniza╚Ťi toate categoriile de date cu caracter personal solicitate ├«n scopurile men╚Ťionate mai sus.

├Än cazul ├«n care furniza╚Ťi c─âtre Izabela Mandoiu ┬ádate cu caracter personal ale altor persoane fizice, v─â rug─âm s─â le informa╚Ťi, ├«nainte de dezv─âluirea datelor, despre modul ├«n care Izabela Mandoiu ┬áinten╚Ťioneaz─â s─â prelucreze datele, astfel cum se prevede ├«n aceast─â Politic─â privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal, spre exemplu dac─â dori╚Ťi s─â primi╚Ťi produsul la adresa cuiva apropiat sau ca produsul s─â fie ridicat de la showroom de c─âtre altcineva dec├ót dumneavoastr─â, clientul nostru.

 

Dezv─âluirea datelor cu caracter personal

├Än contextul ├«ndeplinirii scopurilor de prelucrare, Izabela Mandoiu ┬ápoate dezv─âlui datele astfel colectate c─âtre partenerii s─âi contractuali (de exemplu, partenerii marketplace-urilor colaboratoare), c─âtre afilia╚Ťii s─âi ori c─âtre autorit─â╚Ťile publice centrale/locale, ├«n urm─âtoarele cazuri:

  • ├«n situa╚Ťiile ├«n care aceast─â comunicare ar fi necesar─â pentru prestarea serviciilor care constituie obiectul de activitate al Izabela Mandoiu ;
  • ├«n cazul unor campanii promo╚Ťionale organizate de c─âtre Izabela Mandoiu ├«mpreun─â cu respectivii parteneri contractuali sau afilia╚Ťi ai Izabela Mandoiu ;
  • pentru men╚Ťinerea, personalizarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea acestei pagini de internet ╚Öi a serviciilor derulate prin intermediul ei;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea ╚Öi cercetarea, monitorizarea tendin╚Ťelor de utilizare ╚Öi activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguran╚Ť─â ╚Öi autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promo╚Ťional, ├«n condi╚Ťiile ╚Öi limitele prev─âzute de lege;
  • atunci c├ónd dezv─âluirea datelor cu caracter personal este prev─âzut─â de lege.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Izabela Mandoiu  nu vor fi transferate în afara României.

 

Durata prelucrării 

Datele cu caracter personal sunt stocate ├«n vederea prelucr─ârii lor pe durata necesar─â atingerii scopurilor de prelucrare men╚Ťionate mai sus ╚Öi ulterior potrivit cerin╚Ťelor din politicile noastre interne ╚Öi ├«n conformitate cu cerin╚Ťele legale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal ├«nceteaz─â de ├«ndat─â ce scopurile prelucr─ârii sunt atinse, temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor ├«nceteaz─â s─â mai existe, iar perioada de stocare a documentelor, prev─âzut─â de legisla╚Ťia privind arhivele na╚Ťionale din Rom├ónia ╚Öi reglement─ârile locale ale Izabela Mandoiu, expir─â.

 

Drepturile de care beneficia╚Ťi

├Än leg─âtur─â prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal descris─â prin prezenta Politic─â, ave╚Ťi dreptul de a solicita┬áaccesul┬ála datele dumneavoastr─â cu caracter personal,┬árectificarea┬ásau┬á╚Ötergerea┬áacestora sau restric╚Ťionarea prelucr─ârii precum ╚Öi dreptul de a v─â opune prelucr─ârilor ulterioare, ├«n limitele ╚Öi condi╚Ťiile prev─âzute de lege, precum ╚Öi dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, dac─â alege╚Ťi s─â oferi╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â, ave╚Ťi dreptul s─â-l retrage╚Ťi ├«n orice moment. ├Än plus, ave╚Ťi dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, precum ╚Öi dreptul de a v─â adresa instan╚Ťelor de judecat─â ╚Öi Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal.

Aceast─â pagin─â de internet folose╚Öte fi╚Öiere de tip cookie. Pentru mai multe informa╚Ťii cu privire la modul ├«n care se folosesc aceste fi╚Öiere, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi urm─âtorul┬á┬álink.

Pentru orice ├«ntreb─âri suplimentare cu privire la modul ├«n care datele dumneavoastr─â cu caracter personal sunt prelucrate (inclusiv cu privire la modalitatea de exercitare a drepturilor indicate ├«n aceast─â Politic─â), v─â rug─âm s─â v─â adresa╚Ťi la:┬áatelier@izabelamandoiu.com

Succint, v─â asigur─âm c─â datele dumneavoastr─â NU au fost date c─âtre ter╚Ťi, v├óndute sau ├«mp─âr─â╚Öite cu parteneri. Mai mult, doar anumi╚Ťi angaja╚Ťi lucreaz─â direct cu clien╚Ťii ╚Öi au acces la aceste date.

Strict pentru buna desf─â╚Öurare a activit─â╚Ťii, dac─â unele din datele despre dumneavoastr─â sunt incorecte, s-au schimbat, v─â rug─âm s─â ne informa┼úi c├ót mai cur├ónd posibil.

Cookie-uri

Dac─â la╚Öi un comentariu pe situl nostru, po╚Ťi opta pentru salvarea ├«n cookie-uri a numelui, adresei de email ╚Öi sitului t─âu web. Acestea sunt pentru confortul t─âu, astfel nu mai trebuie s─â le completezi din nou c├ónd la╚Öi un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dac─â ai un cont ╚Öi te autentifici ├«n acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dac─â navigatorul t─âu accept─â cookie-uri. Acest cookie nu con╚Ťine date personale ╚Öi este eliminat c├ónd ├«nchizi navigatorul.

C├ónd te autentifici, vom seta ╚Öi c├óteva cookie-uri pentru a-╚Ťi salva informa╚Ťiile de autentificare ╚Öi op╚Ťiunile de afi╚Öare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt p─âstrate dou─â zile, iar cele pentru op╚Ťiuni de afi╚Öare pe ecran sunt p─âstrate un an. Dac─â selectezi ÔÇ×╚Üine-m─â minteÔÇŁ, cookie-urile tale de autentificare vor fi p─âstrate dou─â s─âpt─âm├óni. Dac─â te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Con╚Ťinut ├«nglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include con╚Ťinut ├«nglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Con╚Ťinutul ├«nglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca ╚Öi cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot s─â colecteze date despre tine, s─â foloseasc─â cookie-uri, s─â ├«nglobeze urm─ârirea suplimentar─â a ter╚Ťilor ╚Öi s─â-╚Ťi monitorizeze interac╚Ťiunea cu con╚Ťinutul ├«nglobat, inclusiv s─â-╚Ťi urm─âreasc─â interac╚Ťiunea cu con╚Ťinutul ├«nglobat dac─â ai un cont ╚Öi e╚Öti autentificat ├«n acel sit web.

Analitice

Folosim Google Analytics pentru a obtine statistici cu privire la numarul de vizite pe site. Datele stocate prin cookie-urile analytics sunt anonimizate.

_ga: Google Analytics, foloseste la contorizarea vizitelor si a vizitatorilor unici (detalii)
_gid: Google Analytics, foloseste la contorizarea vizitelor si a vizitatorilor unici
_gat: Google Analytics, cookie de regularizare (throttle requests)

Cu cine partaj─âm datele tale

Nu partajam datele dvs personale cu nici o terta parte.

C├ót timp ├«╚Ťi p─âstr─âm datele

Dac─â la╚Öi un comentariu, comentariul ╚Öi metadatele lui sunt p─âstrate pe o perioad─â nedeterminat─â. A╚Öa putem recunoa╚Öte ╚Öi aproba automat toate comentariile urm─âtoare ├«n loc s─â le ╚Ťinem ├«ntr-o coad─â pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dac─â exist─â) care se ├«nregistreaz─â pe situl nostru web, stoc─âm ╚Öi informa╚Ťiile personale pe care le furnizeaz─â ├«n profilul lor de utilizator. To╚Ťi utilizatorii ├«╚Öi pot vedea, edita sau ╚Öterge informa╚Ťiile personale oric├ónd (dar nu ├«╚Öi pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea ╚Öi edita aceste informa╚Ťii.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dac─â ai un cont sau ai l─âsat comentarii pe acest sit web, po╚Ťi cere s─â prime╚Öti un fi╚Öier de export cu datele personale pe care le de╚Ťinem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne po╚Ťi cere s─â ╚Ötergem toate datele personale pe care le de╚Ťinem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obliga╚Ťi s─â le p─âstr─âm ├«n scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde ├«╚Ťi trimitem datele

Nu trimitem datele nici unei terte parti.

Informa╚Ťii de contact

Datele noastre de contact sunt disponibile in totalitate pe pagina de contact.

Pentru orice cereri de informatii suplimentare ne puteti contacta. Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Informa╚Ťii suplimentare

Setarile browserului in privinta cookie-urilor

In cazul in care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de Internet este folosit doar de catre dumneavoastra, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

In cazul in care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de Internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luata in considerare setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare de fiecare data cand browserul este inchis.

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de Internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.
De exemplu, fara cookie-uri devine imposibila intrarea in cont si postarea de mesaje pe clubcitroen.ro. Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de Internet anume. Aceste configurari pot fi accesate, de regula, in sectiunea ÔÇ×optiuniÔÇŁ sau in meniul de ÔÇ×preferinteÔÇŁ al browserului tau.

De asemenea, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va fi adaptata preferintelor si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Modificare setari cookies:

Setari cookies in Google Chrome
Setari cookies in Chrome (Android)
Setari cookies in Mozilla Firefox
Setari cookies in Safari
Setari cookies in Internet Explorer

Ce proceduri avem la dispozi╚Ťie pentru ├«nc─âlcarea securit─â╚Ťii datelor

Site-ul foloseste o conexiune criptata https (Secure Socket Layers). Datele transmise de dvs catre site sunt criptate asa ca nimeni nu le poate intercepta

De la care p─âr╚Ťi ter╚Ťe primim date

Primim date de la Google Analytics cu statistici referitoare la trafic.

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

Nu profilam utilizatorii si nu folosim datele personale pentru realizarea de sondaje pe segmente de varsta, sex sau alte clasificari.

Language
English
Open drop down