Menu

Reduceri pentru rochii, cu drag pentru voiÔŁĄ

Informatii livrare

CONDITII DE LIVRARE :

Livram national si international prin firmele de curierat rapid: DHL, Cargus, Fan Courier si DPD.

Facem tot posibilul sa livram mereu in 24-48h un articol aflat in stoc si in 5-7 zile lucratoare tot ce realizam pe comanda.

Insa, uneori, datorita numarului mare de comenzi depasim aceste termene. Acest lucru se datoreaza faptului ca lucram cu maxima atentie la detaliile articolelor voastre, apoi fiecare produs este calcat inainte de impachetare, dupa care atent impaturit si asezat in cutie spre livrare. 

  • Livrare internationala in toate tarile aflate in cadrul Uniunii Europene.
  • Livrare internationala in afara Uniunii Europene: Statele Unite ale Americii, Asia, Africa, Australia, alte state din afara Uniunii Europene.

Pentru mai multe informatii despre livrare in afara teritoriului Romaniei te rugam sa ne scrii la atelier@izabelamandoiu.com.

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra. 

Veti fi atentionat prin e-mail de livrarea produselor comandate.

  • livrarea se va face la adresa solicitata de client
  • colaboram cu mai multe firme de curierat, astfel incat sa va oferim cel mai bun pret pentru taxa de expediere
  • produsele se vor livra in ambalajul original izabelamandoiu.ro. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

 

TARIFE DE LIVRARE :

Produsele de pe izabelamandoiu.ro nu au taxa de livrare inclusa in pret. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina COSUL MEU veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda.

Costul de livrare in Romania a comenzilor cu valoare mai mare de 1000 lei plasate pe izabelamandoiu.ro este GRATUIT.

Pentru comenzile aflate sub aceasta valoare, taxa de livrare este de 20 lei, TVA inclus - national si 15 lei, TVA inclus in Bucuresti, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

Pentru livrare internationala, tarifele difera in functie de tara aleasa.

Taxa de livrare standard prin curier depinde direct de adresa de livrare:

  • livrare internationala in UE ÔÇô 125 ron (cu confirmare in prealabil)
  • international delivery in USA & Canada - 150 ron (cu confirmare in prealabil)
  • livrare internationala in afara UE ÔÇô 190 ron (cu confirmare in prealabil)
  • Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene ÔÇô preturile includ TVA si alte taxe (regim DDP ÔÇô delivery duty paid).
  • Livrare internationala in afara Uniunii Europene ÔÇô preturile nu includ TVA, taxe vamale si alte taxe specifice (regim DDU ÔÇô delivery duty unpaid). Taxele specifice fiecarei destinatii vor fi calculate si facturate separat de firma de curierat si vor fi suportate de client.

 

TERMENUL DE LIVRARE :

Toate comenzile Izabela Mandoiu sunt procesate si expediate in timpul programului (Luni ÔÇô Vineri 11:00-19:00 EET).

Atunci cand realizati o comanda pentru unul dintre produsele comandate prin intermediul site-ului va rugam sa verificati termenul de livrare mentionat pe pagina de prezentare a produsului. 

izabelamandoiu.ro ofera spre vanzare produse confectionate conform cu ghidul de marimi prezentat pe website, disponibile la categoria Colectii. In cazul in care clientul comanda un produs confectionat dupa ghidul standard de marimi si care se afla pe stoc, livrarea acestuia are loc in decurs de maxim 3 zile lucratoare. In cazul in care produsul trebuie confectionat, durata de realizare depinde de numarul de comenzi in curs de realizare al momentul lansarii comenzii, fara a se depasi termenul de 8 zile lucratoare - vor fi insa si exceptii, momente in care fiecare client va fi anuntat telefonic sau textual prin caile de comunicare notate la rubrica de Contact.

Cu toate acestea, deoarece folosim aplicatii realizate manual in serie limitata si produse lucrate manual cu durata de realizare mare, produsele prezentate pe izabelamandoiu.ro la categoria Demi-Couture, vor fi livrate către client în limita stocului disponibil și în ordinea în care acestea au fost comandate, iar termenul de livrare de 8 zile lucratoare va fi depasit, dumneavoastră veţi primi o notificare telefonică sau prin intermediul email-ului în care se va specifica disponibilitatea produsului, urmând ca dumneavoastră să decideţi dacă păstraţi produsul până la actualizarea stocului sau veţi comanda un altul. Articolele din categoria Demi-Couture necesita un timp de realizare (confectionare sau coasere manuala) de cateva saptamani. 5 ANA CONCEPT DESIGNS SRL nu va expedia un alt produs decât cel comandat.

La solicitare, putem confectiona produsele dorite si dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Astfel, durata aproximativa de livrare este de 5 - 10 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 45 zile, clientii afectati fiind anuntati in prealabil. 

În cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu se află pe stoc, sau comanda include 2 produse din categorii diferite, iar termenul de realizare al unuia dintre ele depaseste 8 zile lucratoare, clientul va fi anuntat in prealabil prin telefon sau e-mail pentru a se stabili daca se doreste trimiterea partiala a comenzii sau se asteapta ca toate produsele sa fie disponibile.

In cazul livrarii prin firma de curierat, comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul. Produsele se afla in ambalajul original si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Fara exceptie, acest document se afla in interiorul coletului.

PRIMIREA COLETULUI

Coletele se predau pe baza de semnatura sau cod pin livrare, de catre reprezentantul firmei de curierat.

Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat.

Te rugam ca la primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala si/sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta.

 CONDITII SPECIALE

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

ORAR DE LIVRARE

Comenzile sunt livrate de curier de Luni pina Vineri intre orele 9:00 - 17:00 la adresa mentionata in comanda. La solicitarea clientului, comenzile pot fi livrate si in ziua de Sambata, pana la orele 14:00. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.

Language
English
Open drop down