Menu

**CONFECTIONARE SI LIVRARE IN 7 ZILE LUCRATOARE** TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZILE 300+ LEI **

Informatii livrare

CONDITII DE LIVRARE :

izabelamandoiu.com livreaza national si international prin firmele de curierat rapid partenere.

  • Livrare internationala in toate tarile aflate in cadrul Uniunii Europene.
  • Livrare internationala in afara Uniunii Europene: Statele Unite ale Americii, Asia, Africa, Australia, alte state din afara Uniunii Europene.

Pentru mai multe informatii despre livrare in afara teritoriului Romaniei te rugam sa ne scrii la atelier@izabelamandoiu.com.

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra. 

Veti fi atentionat prin e-mail de livrarea produselor comandate.

  • livrarea se va face la adresa solicitata de client
  • colaboram cu mai multe firme de curierat, astfel incat sa va oferim cel mai bun pret pentru taxa de expediere
  • produsele se vor livra in ambalajul original izabelamandoiu.com. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

 

TARIFE DE LIVRARE :

Produsele de pe izabelamandoiu.com nu au taxa de livrare inclusa in pret. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina COSUL MEU veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda.

Costul de livrare in Romania a comenzilor cu valoare mai mare de 500 lei plasate pe izabelamandoiu.com este GRATUIT.

Pentru comenzile aflate sub aceasta valoare, taxa de livrare este de 15 lei, TVA inclus, indiferent de zona din Romania in care doriti sa se faca livrarea sau de modalitatea de plata aleasa.

Pentru livrare internationala, tarifele difera in functie de tara aleasa.

Taxa de livrare standard prin curier depinde direct de adresa de livrare:

  • livrare internationala in UE – 110 ron (cu confirmare in prealabil)
  • international delivery in USA & Canada - 150 ron (cu confirmare in prealabil)
  • livrare internationala in afara UE – 190 ron (cu confirmare in prealabil)
  • Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene – preturile includ TVA si alte taxe (regim DDP – delivery duty paid).
  • Livrare internationala in afara Uniunii Europene – preturile nu includ TVA, taxe vamale si alte taxe specifice (regim DDU – delivery duty unpaid). Taxele specifice fiecarei destinatii vor fi calculate si facturate separat de firma de curierat si vor fi suportate de client.

 

TERMENUL DE LIVRARE :

Toate comenzile Izabela Mandoiu sunt procesate si expediate in timpul programului (Luni – Vineri 11:00-19:00 EET).

Atunci cand realizati o comanda pentru unul dintre produsele comandate prin intermediul site-ului va rugam sa verificati termenul de livrare mentionat pe pagina de prezentare a produsului. 

izabelamandoiu.com ofera spre vanzare produse confectionate conform cu ghidul de marimi prezentat pe website, disponibile la categoria Colectii. In cazul in care clientul comanda un produs confectionat dupa ghidul standard de marimi si care se afla pe stoc, livrarea acestuia are loc in decurs de maxim 3 zile lucratoare. In cazul in care produsul trebuie confectionat, durata de realizare depinde de numarul de comenzi in curs de realizare al momentul lansarii comenzii, fara a se depasi termenul de 8 zile lucratoare. 

Cu toate acestea, deoarece folosim aplicatii realizate manual in serie limitata si produse lucrate manual cu durata de realizare mare, produsele prezentate pe izabelamandoiu.com la categoria Demi-Couture, vor fi livrate către client în limita stocului disponibil și în ordinea în care acestea au fost comandate, iar termenul de livrare de 8 zile lucratoare va fi depasit, dumneavoastră veţi primi o notificare telefonică sau prin intermediul email-ului în care se va specifica disponibilitatea produsului, urmând ca dumneavoastră să decideţi dacă păstraţi produsul până la actualizarea stocului sau veţi comanda un altul. 13 BUSINESS PROJECTS SRL nu va expedia un alt produs decât cel comandat.

La solicitare, putem confectiona produsele dorite si dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Astfel, durata aproximativa de livrare este de 5 - 10 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 45 zile, clientii afectati fiind anuntati in prealabil. 

În cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu se află pe stoc, sau comanda include 2 produse din categorii diferite, iar termenul de realizare al unuia dintre ele depaseste 8 zile lucratoare, clientul va fi anuntat in prealabil prin telefon sau e-mail pentru a se stabili daca se doreste trimiterea partiala a comenzii sau se asteapta ca toate produsele sa fie disponibile.

In cazul livrarii prin firma de curierat, comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul. Produsele se afla in ambalajul original si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Fara exceptie, acest document se afla in interiorul coletului.

Language
English
Open drop down