Menu

Reduceri de p├ón─â la -20%, cu drag pentru voiÔŁĄ

Materiale si Intretinere

Instrucţiuni de întreţinere / utilizare / depozitare confecţii textile. Certificat de garanţie

Vă rugăm să păstraţi factura fiscala si confirmarea primita pe email de la serviciul platii electronice, in cazul platii prin card sau virament bancar, respectiv chitanta primita de la curier in cazul platii ramburs, pentru a putea face dovada datei cumpărării produsului, în cazul unor eventuale reclamaţii de calitate ce pot fi adresate magazinului izabelamandoiu.com. Certificatul de garanţie asigură clienţilor toate drepturile conferite consumatorilor de legislaţia în vigoare (Legea nr. 449/2003, OG nr. 21/1992 etc).

Termenul de garanţie oferit de către S.C. 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. clienţilor săi pentru confecţii textile este de 30 de zile de la data achiziţionării produsului, pentru deficienţe neimputabile consumatorului. Garanţia acoperă lipsa de conformitate existentă la momentul achiziţionării produsului, nefiind acoperită uzura normală a produsului. Garanţia oferită nu afectează drepturile conferite consumatorului de legislaţia în vigoare.

S.C. 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. oferă modalităţi de asigurare a garanţiei, în funcţie de deficienţă, repararea produsului, înlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produsului, în condiţiile legislaţiei în vigoare. Măsura reparatorie poate fi stabilită prin negociere comună.

Pentru acordarea garanţiei este necesară respectarea următoarelor instrucţiuni de întreţinere / utilizare / depozitare pentru confecţii textile:

├Äntre┼úinere: Nu deta┼ča┼úi de pe produs eticheta textil─â cu instruc┼úiunile de ├«ntre┼úinere pe toat─â durata de via┼ú─â a produsului. Pentru a evita degradarea produsului, a asigura o lung─â perioad─â de folosire a produsului ┼či a-i men┼úine c├ót mai mult aspectul estetic, respecta┼úi ├«ntocmai instruc┼úiunile de ├«ntre┼úinere a produsului referitoare la urm─âtoarele opera┼úii: sp─âlare, albire, uscare, c─âlcare ┼či ├«ntre┼úinere profesional─â. ├Än cazul ├«n care una dintre opera┼úiile de ├«ntre┼úinere este interzis─â, aplicarea acesteia poate deteriora produsul. ├Änainte de aplicarea oric─ârui fel de produs de cur─â┼úare sau albire este foarte important─â citirea cu aten┼úie ┼či respectarea instruc┼úiunilor de utilizare recomandate de produc─âtorii acestora.

Utilizare: Produsele fiind confecţionate din materiale textile, evitaţi contactul cu flacăra deschisă, contactul cu obiecte înţepătoare sau tăietoare, apropierea de o sursă puternică de căldură.

Depozitare: Produsele confecţionate din materiale colorate se păstrează în locuri ferite de lumina directă a soarelui; de asemenea, uscarea textilelor nu se realizează pe parcursul mai multor zile sub razele soarelui.

ÔÇťConsumatorul are dreptul s─â notifice ├«n scris comerciantului c─â renun┼ú─â la cump─ârare, f─âr─â penalit─â┼úi ┼či f─âr─â invocarea unui motiv, ├«n termen de 10 zile lucr─âtoare de la achizitionarea produsului.ÔÇŁ

Language
English
Open drop down