Menu

**CONFECTIONARE SI LIVRARE IN 7 ZILE LUCRATOARE** TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZILE 500+ LEI **

Cum cumpar

Pentru ca fiecare client este diferit, avem pentru fiecare mai multe modalitati de a realiza o comanda cu produsele de pe izabelamandoiu.com


Va invitam sa accesati produsele prezentate pe site pentru a alege ceea ce va intereseaza. Veti observa ca pentru anumite produse unde este nevoie de a va alege o anume marime aveti un Ghid Marimi pe care il puteti utiliza.
 

1. PRIN COMANDA DIRECTA DE PE SITE

– Pentru a plasa o comanda pe izabelamandoiu.com va invitam sa va uitati pe ofertele de pe site.

- Dupa ce ati identificat produsul dorit va rugam sa cititi informatiile din dreptul lui. Acolo veti gasi informatii despre durata de realizare (daca este alta decat perioada standard de maxim 8 zile lucratoare) si alte detalii despre produs.

- Pentru a alege marimea care vi se potriveste, puteti opta pentru marimile standard (34, 36, 38, 40 etc.) croite dupa dimensiunile standard sau TAILOR-MADE in urma careia noi croim produsul dupa dimensiunile dumneavoastra. Acest lucru nu implica costuri suplimentare daca realizarea produsului prezentat initial pe site nu implica modificari ale tiparului de baza sau alte modificari ale produsului. Daca ati optat pentru TAILOR-MADE va rugam sa treceti dimensiunile dumneavoastra la rubrica de comentarii sau sa ni le transmiteti pe e-mail la atelier@izabelamandoiu.com . 
– Dupa selctarea marimii, apasati pe butonul din dreapta pozei ADAUGA IN COS.
– In COSUL MEU puteti vedea toate produsele adaugate pe o comanda iar cand terminati cumparaturile, dupa ce ati calculate costurile de livrare, trebuie sa apasati pe butonul LA FINALIZARE COMANDA.
– Apoi specificati datele de livrare si facturare si modalitatile de plata.
– Verificati la sfarsit datele completate si apasati pe butonul PLASEAZA COMANDA. Imediat veti primi un mail de confirmare a comenzii realizate, urmand sa fiti contactat in 24 de ore de catre un consultant izabelamandoiu.com.

 

 2. PRIN TELEFON.

Va asteptam zilnic de luni pana vineri intre 10:00 la 18:00 la telefonul 0723.696.399, pentru a plasa o comanda sau pentru orice alta intrebare. 

Tot pe acest numar aveti optiunea de a lansa comanda prin intermediul WHATSAPP.

 

3. PRINTR-UN MESAJ TRIMIS PE ADRESA DE EMAIL :

atelier@izabelamandoiu.com, care sa contina datele dumneavoastra de livrare si facturare si produsele dorite.
Va asteptam mesajele dumneavoastra pentru comenzi sau pentru orice alte intrebari.
Ne luam angajamentul sa va raspundem in maxim 24 de ore in timpul saptamanii si 48 de ore in timpul weekendului.

 

CUM SE REALIZEAZA PLATA UNEI COMENZI :

Pentru a va face cumparaturile mai placute si mai usoare, va punem la dispozitie trei modalitati de plata din care sa alegeti :

 Online cu card bancar Visa sau Mastercard; Plata este securizata total prin partenerul nostru PayU, recunoscut pentru exigenta acestuia privind securitatea solutiilor de plata oferite. Astfel plata se face pe o pagina redirectionata si securizata de PayU. Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, astfel IzabelaMandoiu.com nu dispune, nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

 Prin ordin de plata (transfer bancar) virament bancar in contul firmei 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. In cazul platii facturii prin OP, comisioanele bancare aferente transferului sunt in sarcina platitorului.
Datele de identificare necesare platii prin transfer bancar sau prin mandat sunt urmatoarele:

13 BUSINESS PROJECTS S.R.L.
Pucioasa, Str. Ana Ipatescu nr. 5, jud. Dambovita
Cod Unic de Identificare : 40965663
Registrul Comertului Comertului : J15/829/2019
IBAN : RO54 INGB 0000 9999 0908 8257
Banca : INKG BANK
RO89 BTRL RONC RT04 9654 2801
Banca Transilvania – Agentia Magheru
 Numerar la livrare – in momentul in care ridicati coletul de la curier.
Language
English
Open drop down