Menu

Reduceri pentru rochii, cu drag pentru voiÔŁĄ

Termeni & Conditii

Termeni si conditii ÔÇô reprezint─â o rubric─â pe care recomand─âm s─â o citi╚Ťi cu aten╚Ťie, pentru c─â implic─â detalii ce v─â pot r─âspunde ├«ntreb─ârilor dumneavoastr─â.

Prezenta poli┼ú─â se adreseaz─â tuturor clien┼úilor izabelamandoiu.ro ┼či datelor personale colectate ├«n urma vizit─ârii site-ului. Prin vizitarea izabelamandoiu.ro sau prin ├«ncredin┼úarea datelor personale v─â exprima┼úi acordul cu privire la cele men┼úionate ├«n paragrafele urm─âtoare. 

INFORMATII UTILIZATOR & COPYRIGHT

izabelamandoiu.ro este proprietatea 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L.
Cod Unic de Identificare : RO40965663

Registrul Comertului Comertului : J15/829/2019
Pucioasa, Str. Ana Ipatescu nr. 5, jud. Dambovita


Domeniul izabelamandoiu.ro împreună cu magazinul virtual, incluzând enumerative, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web și baza de date aferentă sunt administrate de către 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L.. Intregul continut al site-ului este proprietatea companiei noastre si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a companiei noastre a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site, indeplinind astfel toate cerintele procesului de inregistrare. Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre.

Informatiile publicate pe site-ul nostru sunt informatii de interes general despre compania noastra, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de compania noastra ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Compania noastra este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si contentului acestuia. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale companiei noastre, prevazute de legislatia in vigoare.

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. vinde către clientul persoană fizică sau juridică produsele prezentate pe site și încasează de la acesta contravaloarea lor. Izabelamandoiu.com încearcă permanent să menţină acurateţea informaţiilor prezentate pe site. 

13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. își rezervă dreptul de efectua orice modificare a site-ului, a informatiilor afisate pe site și a structurii acestuia fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile expuse pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. 

Produsele cumparate prin intermediul site-ului beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Toate produsele sunt originale! Vin insotite de factura si chitanta fiscala, emise de societatea noastra.

Utilizatorii pot copia continutul de pe site in calculatorul propriu, dar nu este permisa folosirea continutului copiat pentru obtinerea de beneficii materiale. De asemenea nu este permisa postarea sau redistribuirea nici unei parti a site-ului Izabelamandoiu.com sau a continutului acestuia, decat daca exista aprobare scrisa din partea companiei pentru acest lucru.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

ACCESUL LA SITE

www.izabelamandoiu.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei www.izabelamandoiu.ro fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

DATELE PERSONALE

Datele clien┼úilor izabelamandoiu.ro sunt colectate ┼či p─âstrate ├«n siguran┼ú─â ├«n sistemele noastre interne. Colect─âm informa┼úii de fiecare dat─â c├ónd un client ├«┼či creaz─â un cont nou sau ├«l actualizeaz─â, c├ónd acceseaz─â site-ul, atunci c├ónd plaseaz─â o comand─â, opteaz─â pentru newsletter, realizeaz─â cump─âr─âturi online sau particip─â la promo┼úii sau sondaje. Aceste informa┼úii pot include, dar nu sunt limitate, la informa┼úiile de contact ale clien┼úilor (ca de exemplu numele ┼či prenumele, adresa de e-mail, adresele de livrare ┼či num─ârul de telefon) ┼či informa┼úiile referitoare la cardul personal.┬á

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Daca folosi┼úi op┼úiunea ÔÇô trimite unui prieten, prin accesarea butonului ÔÇťMAIL THIS PRODUCTÔÇŁ, reg─âsibil─â pe toate paginile noastre cu produse, noi nu vom colecta numele ┼či adresa de email a prietenului dumneavoastr─â. Aceste date sunt folosite numai pentru a transmite emailul c─âtre adresa men┼úionat─â ┼či nu este salvat ├«n baza noastr─â de date.
Izabelamandoiu.ro ├«┼či asum─â responsabilitatea pentru intimitatea datelor oferite.

Va rugam sa accesati POLITICA DE CONFIDENTIALITATE pentru mai multe detalii.

 

FOLOSIREA DATELOR PERSONALE

Atunci c├ónd plasa┼úi o comand─â pe site-ul nostru folosim datele dumneavoastr─â pentru a putea procesa ┼či urm─âri comanda ┼či pentru a v─â putea contacta prin e-mail sau telefon ├«n cazul ├«n care avem nel─âmuriri sau ├«ntreb─âri cu privire la comanda sau pentru informarea privind actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. www.izabelamandoiu.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si www.izabelamandoiu.ro.
Păstrăm înregistrări ale tuturor comenzilor plasate de-a lungul timpului pe site-ul izabelamandoiu.ro, pe care le asociem cu informaţiile furnizate de dumneavoastră prin intermediul telefonului, astfel încât să optimizăm serviciile oferite.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.  

www.izabelamandoiu.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa www.izabelamandoiu.ro,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

www.izabelamandoiu.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere www.izabelamandoiu.ro sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

2. dreptul de a cere www.izabelamandoiu.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

3. dreptul de a cere www.izabelamandoiu.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; 

 4. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Europayment Services SRL. 

 In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: 

www.izabelamandoiu.ro si Europayment Services SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice. 

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele www.izabelamandoiu.com sau pe serverele Europayment Services SRL.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

C├ónd oferim concursuri, promo┼úii sau sondaje exist─â posibilitatea ca anumite informa┼úii s─â fie cerute pentru a anunta c├ó┼čtig─âtorii sau pentru a ├«ndeplini obliga┼úiile promo┼úionale. ├Än aceste condi┼úii, exist─â op┼úiunea de a primi e-mailuri de la izabelamandoiu.ro privind produsele, serviciile, concursurile sau promo┼úiile noastre. Ve╚Ťi putea primi inform─âri despre colec╚Ťii, campanii de comunicare ╚Öi campanii de marketing, doar dac─â v─â exprima╚Ťi ├«n mod precis dorin╚Ťa ├«n acest sens, prin ├«ntregistrarea ├«n caseta de newsletter, dac─â ├«n procesul de comand─â bifa╚Ťi c─âsu╚Ťa corespunz─âtoare sau dac─â participa╚Ťi la un concurs care are ca obiectiv formarea unei comunit─â╚Ťi ╚Öi v─â da╚Ťi acordul pentru a primi inform─âri, cu posibilitatea de a cere delistarea ├«n orice moment.

 

TEMEIUL JURIDIC PENTRU PRELUCRARE

 1. Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ├«n scopul ini╚Ťierii sau execut─ârii unui contract cu dvs., temeiul juridic este reprezentat de art. 6 alin. (1) lit. (b) din RGPD.
 2. At├ót timp c├ót prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesar─â pentru ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor noastre legale (de ex., pentru p─âstrarea datelor), suntem autoriza╚Ťi ├«n acest sens conform art. 6 alin. (1) lit. (c) din RGPD.
 3. ├Än plus, prelucr─âm date cu caracter personal ├«n scopul protej─ârii intereselor noastre legitime ╚Öi intereselor legitime ale ter╚Ťilor conform art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD. Men╚Ťinerea capacit─â╚Ťii func╚Ťionale a sistemelor noastre IT, ├«ns─â ╚Öi comercializarea unor produse ╚Öi servicii interne ╚Öi externe ╚Öi documenta╚Ťia oferit─â ├«n mod legal privind contactele comerciale reprezint─â astfel de interese legitime.┬á

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SOCIETATEA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

De asemenea, societatea poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, servicii de contabilitate, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin citirea prezentelor, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 1. At├ót timp c├ót v-a╚Ťi exprimat acordul cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, acesta constituia temeiul juridic pentru prelucrare (art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD)

 

ACTUALIZAREA DATELOR PERSONALE

Pentru ca informa┼úiile dumneavoastr─â s─â fie ├«ntotdeauna exacte ┼či actualizate, acestea pot fi modificate ┼či completate prin accesarea contului personal, creat pe Izabelamandoiu.ro

Din 25 mai 2018, ave╚Ťi dreptul de a fi uitat. To╚Ťi cei care doresc s─â nu mai existe stocate informa╚Ťii cu privire la date de contact, comenzi anterioare sau existen╚Ťa ├«ntr-o baz─â de date a comunit─â╚Ťii, trebuie s─â ne solicite ├«n scris acest lucru.

 

CUM COMAND ONLINE SI CUM FAC UN CONT NOU

Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul nostru nu trebuie, dar puteti mai intai sa va inregistrati un cont de utilizator. Puteti face acest lucru accesand link-ul de "CONT NOU" de pe pagina principala a magazinului nostru.

Dupa ce v-ati inregistrat ca utilizator, trebuie sa alegeti produsul sau produsele preferate si sa le adaugati in Cosul de Cumparaturi. Deoarece produsele Izabela Mandoiu se impart in 2 categorii, Demi-Couture si Colectii, aveti optiunea de a selecta produsul croit dupa dimensiunile standard sau optiunea TAILOR-MADE in urma careia noi croim produsul dupa dimensiunile dumneavoastra. Acest lucru nu implica costuri suplimentare daca realizarea produsului prezentat initial pe site nu implica modificari ale tiparului de baza sau alte modificari ale produsului. Daca ati optat pentru TAILOR-MADE va rugam sa treceti dimensiunile dumneavoastra la rubrica de comentarii sau sa ni le transmiteti pe e-mail la atelier@izabelamandoiu.com . 

Dupa ce sunteti sigur ca ati adaugat produsele selectate (va rugam sa verificati masurile si culorile pe care le doriti) trebuie sa apasati pe butonul de Comanda.

Dupa ce ati apasat acest buton se va incarca automat un rezumat al comenzii dumneavoastra. Acest rezumat va fi trimis automat si pe adresa de e-mail pe care ati lasat-o la inregistrare si pe care comunicam cu dumneavoastra (daca va schimbati adresa de e-mail, este foarte important sa o treceti pe cea noua si in contul dumneavoastra).

Inainte de finalizarea comenzii completati datele de facturare, selectati metoda de transport, metoda de plata, bifati ca sunteti de acord cu protectia datelor si termenii si conditiile de pe site.

Daca aveti alte intrebari va rugam sa ne scrieti prin completarea unui formular de contact.

 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR & TERMEN DE LIVRARE

Toate comenzile Izabela Mandoiu sunt procesate si expediate in timpul programului (Luni ÔÇô Vineri 11:00-19:00 EET).

Atunci cand realizati o comanda pentru unul dintre produsele comandate prin intermediul site-ului va rugam sa verificati termenul de livrare mentionat pe pagina de prezentare a produsului. 

izabelamandoiu.ro ofera spre vanzare produse confectionate conform cu ghidul de marimi prezentat pe website, disponibile la categoria Colectii. In cazul in care clientul comanda un produs confectionat dupa ghidul standard de marimi si care se afla pe stoc, livrarea acestuia are loc in decurs de maxim 3 zile lucratoare. In cazul in care produsul trebuie confectionat, durata de realizare depinde de numarul de comenzi in curs de realizare al momentul lansarii comenzii, fara a se depasi termenul de 8 zile lucratoare, vor fi insa si exceptii, momente in care fiecare client va fi anuntat telefonic sau textual prin caile de comunicare notate la rubrica de Contact.

Cu toate acestea, deoarece folosim aplicatii realizate manual in serie limitata si produse lucrate manual cu durata de realizare mare, produsele prezentate pe izabelamandoiu.com la categoria Demi-Couture, vor fi livrate către client în limita stocului disponibil și în ordinea în care acestea au fost comandate, iar termenul de livrare de 8 zile lucratoare va fi depasit, dumneavoastră veţi primi o notificare telefonică sau prin intermediul email-ului în care se va specifica disponibilitatea produsului, urmând ca dumneavoastră să decideţi dacă păstraţi produsul până la actualizarea stocului sau veţi comanda un altul. Articolele din categoria Demi-Couture necesita un timp de realizare (confectionare sau coasere manuala) de cateva saptamani. 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. nu va expedia un alt produs decât cel comandat.

La solicitare, putem confectiona produsele dorite si dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Astfel, durata aproximativa de livrare este de 5 - 10 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 45 zile, clientii afectati fiind anuntati in prealabil. 

În cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu se află pe stoc, sau comanda include 2 produse din categorii diferite, iar termenul de realizare al unuia dintre ele depaseste 8 zile lucratoare, clientul va fi anuntat in prealabil prin telefon sau e-mail pentru a se stabili daca se doreste trimiterea partiala a comenzii sau se asteapta ca toate produsele sa fie disponibile.

Produsele realizate pe comanda, dupa dimensiunile clientului, nu pot fi returnate, decat daca prezinta defecte de fabricatie. De asemenea, daca a fost realizata o plata in avans pentru realizarea produsului, aceasta nu se va putea returna, daca furnizorul a inceput deja sa confectioneze produsul.

Daca plata se face în avans, iar produsele selectate nu mai sunt disponibile si nici nu se mai pot realiza, clientul va avea dreptul de a primi înapoi banii plătiţi pentru produsele respective. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de catre 5 ANA CONCEPT DESIGNS S.R.L , dar nu și alte despăgubiri.
Pentru ca dumneavoatră să fiţi la curent cu disponibilitatea produselor existente în stoc, după fiecare comandă plasată, un reprezentat Izabelamandoiu.com vă va contacta pentru a vă confirma acest lucru.

Produsele care participă la promoţii sunt livrate în limita stocului existent, fără a exista posibilitatea actualizării acestuia.

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin firma de curierat specializata. In cazul livrarii prin firma de curierat, comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul. Produsele se afla in ambalajul original si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Fara exceptie, acest document se afla in interiorul coletului.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

izabelamandoiu.ro livreaza national si international prin firmele de curierat rapid partenere.

 • Livrare internationala in toate tarile aflate in cadrul Uniunii Europene.
 • Livrare internationala in afara Uniunii Europene: Statele Unite ale Americii, Asia, Africa, Australia, alte state din afara Uniunii Europene.

Pentru mai multe informatii despre livrare in afara teritoriului Romaniei te rugam sa ne scrii la atelier@izabelamandoiu.com.

 

ORAR DE LIVRARE

Comenzile sunt livrate de curier de Luni pina Vineri intre orele 9:00 - 17:00 la adresa mentionata in comanda. La solicitarea clientului, comenzile pot fi livrate si in ziua de Sambata, pana la orele 14:00. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.

 

 COSTURI DE LIVRARE

Preturile afisate pe site nu includ taxele de livrare prin curier. Modificarea destinatiei influenteaza pretul produselor si taxele de livrare aferente.

Taxa de livrare standard prin curier depinde direct de adresa de livrare:

 • livrare nationala ÔÇô┬á20 ron
 • livrare in Bucuresti - 15 ron
 • livrare internationala in UE ÔÇô 125 ron (cu confirmare in prealabil)
 • international delivery in USA & Canada - 150 ron (cu confirmare in prealabil)
 • livrare internationala in afara UE ÔÇô 190 ron (cu confirmare in prealabil)
 • Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene ÔÇô preturile includ TVA si alte taxe (regim DDP ÔÇô delivery duty paid).
 • Livrare internationala in afara Uniunii Europene ÔÇô preturile nu includ TVA, taxe vamale si alte taxe specifice (regim DDU ÔÇô delivery duty unpaid). Taxele specifice fiecarei destinatii vor fi calculate si facturate separat de firma de curierat si vor fi suportate de consumator

 

PRIMIREA COLETULUI

Coletele se predau pe baza de semnatura sau cod pin livrare, de catre reprezentantul firmei de curierat.

Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat.

Te rugam ca la primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala si/sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta.

 

CONDITII SPECIALE

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

 

PREZENTAREA PRODUSELOR

Descrierea ┼či fotografiile de prezentare a produselor au caracter informativ ╚Öi pot con┼úine accesorii neincluse ├«n pre┼ú. De asemenea culoarea produselor poate s─â difere sensibil fa┼ú─â de culoarea real─â, ├«n func┼úie de propriet─â┼úile monitorului utilizat.

  

POLITICA DE PRETURI & PLATI

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Toate preturile sunt exprimate in lei si includ TVA (19%). 

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp.

 

PLATA SERVICIILOR 

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul, ramburs la livrarea produselor sau prin transfer bancar in baza facturii emise.  

Plata se poate realiza prin card de credit/debit sau cu cardul de cumpărături în rate.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. 

www.izabelamandoiu.ro accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Se poate face plata deasemeni cu cardurile de cumpărături, astfel în rate. Se pot alege până la 6 rate.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT).

Prin card de credit emis de Alpha Bank.

Prin credit card emis de Garanti BBVA.

Prin card de credit emis de First Bank.

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

 

CONDITII DE RETURNARE :

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor:''Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului''. 

Va rugam sa aveti in vedere ca majoritatea produselor prezentate pe izabelamandoiu.com sunt manufacturate in baza comenzii si dupa specifiicatiile mentionate ÔÇô culoare, marime etc. Garantam calitatea produselor confectionate. In cazul in care produsele sunt realizate dupa dimensiunile clientului si sunt personalizate dupa specificatiile clientului (modificari ale produsului care difera de modelul prezentat pe site si includ modificari de tipar) ÔÇô acestea nu pot fi returnate.┬á

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) ÔÇô ÔÇťConsumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte [ÔÇŽ] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate [ÔÇŽ].ÔÇŁ

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr. 51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

 

 TERMENII DE RETURNARE

 • Trebuie sa ne anuntati prin e-mail sau telefonic in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati.
 • Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.┬áProdusele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, nespalate, fara urme de uzura fizica sau deteriorare.

Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.

Te vom anunta imediat ce returul tau a fost receptionat la fabrica si verificat din punct de vedere al conformitatii cu conditiile de returnare. Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza returul tau numai dupa ce produsele au fost verificate din punct de vedere al conformitatii cu conditiile de returnare de mai jos.

 • In cazul in care produsele nu sunt returnate in termen de 5-7 zile de la confirmarea returului pe email, sunt deteriorate, returul are expeditor incert / care nu poate fi identificat, ne rezervam dreptul de a refuza returul si/sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.
 • In cazul in care produsele sunt returnate cu etichetele lipsa/deteriorate, ne rezervam dreptul de a retine suma ocazionata cu deprecierea produselor, care iti va fi comunicata explicit pe email, sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.
 • In cazul in care returul este refuzat si iti vom trimite produsele inapoi, iar pachetul este refuzat de tine┬áne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate.
 • In cazul in care returul se solutioneaza cu un schimb, noul produs va fi expediat in termen de maxim 5-7 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat.
 • In cazul in care returul se solutioneaza cu restituirea contravalorii produsului din care se scade contravaloarea transportului tur-retur,┬áaceasta se va efectua in termen de┬á2-4 zile lucratoare┬áde la receptia si verificarea produsului returnat.(este posibil sa ne suprapunem cu zile┬ácu erori┬áin sistemul bancar)

NOTA: Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.

 NOTA: Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.

Avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele Izabela Mandoiu, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

Banii inapoi in termen de 2-4 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat. (este posibil sa ne suprapunem cu zile cu erori in sistemul bancar)

In cazul in care returul se solutioneaza prin restituirea contravalorii produsului / schimbul cu produse existente pe stoc, urmatoarele taxe nu se vor restitui ÔÇô taxa de livrare standard sau expres (inclusiv in cazul promotiilor referitoare la taxa de livare), taxele vamale, comisioanele bancare, diferentele de curs valutar in cazul platilor in EUR, alte taxe specifice dupa caz.

In cazul livrarilor internationale in afara UE nu se vor restitui taxele specifice fiecarei destinatii facturate separat de firma de curierat.

Restituirea contravalorii produsului, cu exceptia taxelor care se retin, se va efectua prin transfer bancar in contul de pe care a fost efectuata plata, in termen de 2-4 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat. Te vom anunta pe email imediat ce restituirea contravalorii produsului a fost procesata.

 

DEFECTE DE FABRICATIE

Satisfactia fiecarui client reprezinta o responsabilitate prioritara pentru noi si de aceea investim toate resursele pentru a-ti oferi cea mai buna calitate atunci cand achizitionezi unul dintre produsele noastre. Te asiguram ca toate produsele Izabela Mandoiu sunt verificate minutios, inainte de livrare, astfel incat sa raspunda celor mai exigente proceduri de calitate si conformitate.

Totusi, in cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie te rugam sa ne anunti imediat si implicit se returnezi produsele. In aceasta situatie poti opta fie pentru inlocuirea produselor, fie pentru restituirea contravalorii produselor, caz in care noi suportam transportul pentru tur-retur.

Orice sesizare privind existenta unor defecte de fabricatie dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

 

MARIME NEPOTRIVITA

In cazul in care este prima ta comanda pe izabelamandoiu.com si in cazul in care nu ai probat produsele noastre, produsul care nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, o marime in plus sau in minus. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs, si trebuie sesizat in termen de 3 zile de la receptia produsului.

Orice sesizare privind marimea nepotrivita dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).

Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor / produselor primite cadou.

Retururile pentru marime nepotrivita se aplica numai clientilor care au cont personal pe izabelamandoiu.com.

NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

 

GARANTIA PRODUSELOR IZABELA MANDOIU

Produsele comercializate pe izabelamandoiu.ro, inainte de a fi ambalate trec printr-un control tehnic al calit─â┼úii. Acest fapt elimin─â posibilitatea de a fi livrate produse cu defecte. Produsele sunt ambalate corespunz─âtor, ├«n cutii speciale. Fiecare facture fiscala va cuprinde declara┼úia de conformitate ┼či certificatul de garan┼úie al produselor.

Conformitatea produselor ÔÇô se consider─â c─â produsele sunt ├«n conformitate dac─â:

 • corespund descrierii facute de vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat pe izabelamandoiu.ro ca model;
 • corespund oric─ârui scop specific solicitat de c─âtre consumator, scop f─âcut cunoscut v├ónz─âtorului ┼či acceptat de acesta la achizitionarea produsului;
 • corespund scopurilor pentru care sunt utilizate ├«n mod normal produsele de acela┼či tip;
 • fiind de acela┼či tip, prezint─â parametri de calitate ┼či performan┼úe normale, la care consumatorul se poate a┼čtepta ├«n mod rezonabil, date fiind natura produsului ┼či declara┼úiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, f─âcute de v├ónz─âtor, de produc─âtor, ├«n special prin publicitate sau prin ├«nscriere pe eticheta produsului.

Nu se consider─â a fi lips─â de conformitate dac─â ├«n momentul actului de v├ónzare-cump─ârare consumatorul a cunoscut sau nu avea la cuno╚Ötin╚Ť─â aceast─â lips─â de conformitate.

Instrucţiuni de întreţinere / utilizare / depozitare confecţii textile. Certificat de garanţie

Vă rugăm să păstraţi factura fiscala si confirmarea primita pe email de la serviciul platii electronice, in cazul platii prin card sau virament bancar, respectiv chitanta primita de la curier in cazul platii ramburs, pentru a putea face dovada datei cumpărării produsului, în cazul unor eventuale reclamaţii de calitate ce pot fi adresate magazinului izabelamandoiu.com. Certificatul de garanţie asigură clienţilor toate drepturile conferite consumatorilor de legislaţia în vigoare (Legea nr. 449/2003, OG nr. 21/1992 etc).

Termenul de garanţie oferit de către 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. clienţilor săi pentru confecţii textile este de 30 de zile de la data achiziţionării produsului, pentru deficienţe neimputabile consumatorului. Garanţia acoperă lipsa de conformitate existentă la momentul achiziţionării produsului, nefiind acoperită uzura normală a produsului. Garanţia oferită nu afectează drepturile conferite consumatorului de legislaţia în vigoare.

13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. oferă modalităţi de asigurare a garanţiei, în funcţie de deficienţă, repararea produsului, înlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produsului, în condiţiile legislaţiei în vigoare. Măsura reparatorie poate fi stabilită prin negociere comună.

Pentru acordarea garanţiei este necesară respectarea următoarelor instrucţiuni de întreţinere / utilizare / depozitare pentru confecţii textile:

├Äntre┼úinere: Nu deta┼ča┼úi de pe produs eticheta textil─â cu instruc┼úiunile de ├«ntre┼úinere pe toat─â durata de via┼ú─â a produsului. Pentru a evita degradarea produsului, a asigura o lung─â perioad─â de folosire a produsului ┼či a-i men┼úine c├ót mai mult aspectul estetic, respecta┼úi ├«ntocmai instruc┼úiunile de ├«ntre┼úinere a produsului referitoare la urm─âtoarele opera┼úii: sp─âlare, albire, uscare, c─âlcare ┼či ├«ntre┼úinere profesional─â. ├Än cazul ├«n care una dintre opera┼úiile de ├«ntre┼úinere este interzis─â, aplicarea acesteia poate deteriora produsul. ├Änainte de aplicarea oric─ârui fel de produs de cur─â┼úare sau albire este foarte important─â citirea cu aten┼úie ┼či respectarea instruc┼úiunilor de utilizare recomandate de produc─âtorii acestora.

Utilizare: Produsele fiind confecţionate din materiale textile, evitaţi contactul cu flacăra deschisă, contactul cu obiecte înţepătoare sau tăietoare, apropierea de o sursă puternică de căldură.

Depozitare: Produsele confecţionate din materiale colorate se păstrează în locuri ferite de lumina directă a soarelui; de asemenea, uscarea textilelor nu se realizează pe parcursul mai multor zile sub razele soarelui.

ÔÇťConsumatorul are dreptul s─â notifice ├«n scris comerciantului c─â renun┼ú─â la cump─ârare, f─âr─â penalit─â┼úi ┼či f─âr─â invocarea unui motiv, ├«n termen de 10 zile lucr─âtoare de la achizitionarea produsului.ÔÇŁ

 

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi,

13 BUSINESS PROJECTS S.R.L.
Cod Unic de Identificare : RO40965663

Registrul Comertului Comertului : J15/829/2019
Pucioasa, Str. Ana Ipatescu nr. 5, jud. Dambovita

, asigur─âm, garant─âm ╚Öi declar─âm pe proprie r─âspundere, conform prevederilor art. 3 din Hot─âr├órea nr. 1022/2002, c─â produsele textile comercializate, la care se refer─â aceste declarative, nu pun ├«n pericol via╚Ťa, s─ân─âtatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului ╚Öi sunt ├«n conformitate cu Normele Interne ╚Öi Normele Europene.

 

NEWSLETTER

├Än anumite momente, pe site-ul nostru ve┼úi putea opta pentru a v─â al─âtura bazei noastre de clien┼úi ┼či de a primi informa┼úii referitoare la produsele, serviciile ┼či promo┼úiile noastre. Atunci c├ónd v─â ├«nregistra┼úi pe Izabelamandoiu.ro sau v─â actualiza┼úi contul, c├ónd v─â loga┼úi, plasa┼úi o comand─â, opta┼úi pentru a primi emailurile noastre, realiza┼úi cump─âr─âturi online, participa┼úi la un concurs, sondaj sau promo┼úie automat ve┼úi fi adaugat bazei noastre de date ┼či ve┼úi primi material informative ┼či/sau promo┼úionale din partea noastr─â DOAR dac─â v─â da╚Ťi acordul pentru acest lucru sau solicita╚Ťi precis acest aspect.

Dac─â nu mai dori┼úi s─â primi┼úi informa┼úii din partea Izabelamandoiu.com, pute┼úi opta pentru dezactivarea acestei op┼úiuni aflat─â pe pagina INFORMATII CONT, Optiuni e-mail, debifa┼úi General Newsletter ┼či apoi click pe OK.
Acest lucru mai poate fi realizat astfel :
┬Ě Trimiterea unui e-mail: atelier@izabelamandoiu.com cu mesajul ÔÇťDezabonare e-mail izabelamandoiu.ro;
┬Ě Numele si adresa dumneavoastra.

 

CONTUL DUMNEAVOASTR─é ONLINE

C├ónd crea┼úi un cont online pe izabelamandoiu.ro, ve┼úi fi aten┼úionat s─â selecta┼úi o parol─â. Reg─âsirea datelor personale ┼či istoricul comenzilor plasate nu se poate face dec├ót introduc├ónd parola corect─â, pe care dumneavoastr─â a┼úi ales-o la crearea contului. Dup─â furnizarea corect─â a parolei, pute┼úi modifica, ad─âuga sau ┼čterge datele dumneavoastr─â personale ├«n orice moment prin intermediul paginii ÔÇťContul meu.
├Än cazul ├«n care uita┼úi parola ini┼úial─â pute┼úi solicita s─â o primi┼úi prin adresa de email, cu un singur click pe ÔÇťam uitat parola ┼či introduc├ónd adresa dumneavoastr─â de email. Nu divulg─âm parole prin intermediul telefonului ┼či nici nu le vom transmite c─âtre o alt─â adres─â dec├ót cea folosit─â pentru ├«nregistrare.

 

TRADEMARKS

izabelamandoiu.ro ┼či companiile partenere de┼úin toate drepturile cu privire la m─ârcile ┼či denumirile comerciale utilizate. Toate aceste m─ârci, nume sau modele de vestimenta┼úie prezentate ┼či toate logo-urile sau imaginile asociate, sunt ├«nregistrate ┼či se afl─â ├«n proprietatea 13 BUSINESS PROJECTS┬áS.R.L. ┼či sub protec┼úia legilor ┼či tratatelor rom├óne┼čti. ├Äntrebuin┼úarea gre┼čit─â sau ├«n mod abuziv a acestora este strict interzis─â ┼či se va pedepsi conform legii.

 

LINK-URI C─éTRE ALTE SITE-URI

Pentru a maximiza experien╚Ťa dumneavoastr─â de shopping, Izabelamandoiu.ro poate include link-uri c─âtre site-uri partenere. Aceste site-uri pot avea propriile poli╚Ťe de securitate, pe care dumneavoastr─â ve╚Ťi dori s─â le consulta╚Ťi. Izabelamandoiu.ro nu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea pentru politicile de securitate sau con┼úinutul site-urilor partenere.

 

COOKIES

POLITICA PRIVIND FISIERELE COOKIES

 1. Introducere

Prezenta Politică privind Fișierele Cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet www.izabelamandoiu.ro

Informa╚Ťiile prezentate ├«n continuare au ca scop informarea utilizatorilor cu privire la plasarea, utilizarea ╚Öi administrarea cookie-urilor ├«n contextul navig─ârii pe aceast─â Pagina de internet.

Folosim termenul ÔÇ×cookieÔÇŁ-uri pentru a ne referi la modulele cookie ╚Öi la tehnologiile similare prin intermediul c─ârora pot fi colectate informa╚Ťii ├«n mod automat.

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor Site-ului o experien╚Ť─â mai bun─â de navigare ╚Öi servicii adaptate nevoilor ╚Öi interesului fiec─ârui utilizator ├«n parte ╚Öi anume pentru:

 • ├«mbun─ât─â╚Ťirea utiliz─ârii Paginii de internet, inclusiv prin identificarea oric─âror erori care apar ├«n timpul vizit─ârii/utiliz─ârii acesteia de c─âtre utilizatori;
  ÔÇó furnizarea de statistici anonime cu privire la modul ├«n care este utilizat─â aceast─â Pagin─â de internet c─âtre 5 ANA CONCEPT SRL , ├«n calitate de de╚Ťin─âtor al Site-ului;
  ÔÇó anticiparea unor eventuale servicii/bunuri care vor fi ├«n viitor prestate / puse la dispozi╚Ťia utilizatorilor prin intermediul acestei Site-ului, ├«n func╚Ťie de serviciile / produsele accesate.

Cookie-urile transmit c─âtre platform online un feedback valoros asupra modului ├«n care aceast─â Pagin─â de internet este utilizat─â, astfel ├«nc├ót s─â existe posibilitatea adopt─ârii unor m─âsuri pentru ca aceasta s─â fie mai eficient─â ╚Öi mai accesibil─â pentru utilizatori. Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor set─âri/preferin╚Ťe stabilite de c─âtre utilizatori pe parcursul sesiunilor de navigare (de exemplu, limba ├«n care este vizualizat─â Pagina de internet).

 1. Ce sunt cookie-urile?

Un ÔÇ×Internet CookieÔÇŁ (termen cunoscut ╚Öi sub denumirea de ÔÇ×browser cookieÔÇŁ sau ÔÇ×HTTP cookieÔÇŁ ori ÔÇ×cookieÔÇŁ) reprezint─â un fi╚Öier de mici dimensiuni, format din litere ╚Öi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul c─ârora se acceseaz─â internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emis─â de un web-server c─âtre un browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odat─â instalate au o durat─â de existen╚Ť─â determinat─â, r─âm├ón├ónd ÔÇ×pasiveÔÇŁ, ├«n sensul c─â nu con╚Ťin programe software, viru╚Öi sau spyware ╚Öi nu vor accesa informa╚Ťiile de pe hard driverul utilizatorului pe al c─ârui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din dou─â p─âr╚Ťi:
ÔÇó numele ╚Öi
ÔÇó con╚Ťinutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată webserverului respectiv.

Exist─â urm─âtoarele categorii de cookie-uri:

 • Cookie-uri de Sesiune ÔÇô Un ÔÇ×cookie de sesiuneÔÇŁ este un cookie care este ╚Öters automat c├ónd utilizatorul ├«╚Öi ├«nchide browserul.
 • Cookie-uri Persistente ÔÇô Un ÔÇ×cookie persistentÔÇŁ este un cookie care r─âm├óne stocat ├«n terminalul utilizatorului p├ón─â c├ónd atinge o anumit─â dat─â de expirare (care poate fi ├«n c├óteva minute, zile sau c├ó╚Ťiva ani ├«n viitor).
 1. Care este durata de via╚Ť─â a cookie-urilor?

Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de via╚Ť─â a unui cookie poate varia semnificativ, depinz├ónd de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singur─â sesiune (adic─â cookie-uri de sesiune) ╚Öi nu mai sunt re╚Ťinute din momentul ├«n care utilizatorul p─âr─âse╚Öte pagina de internet. Unele cookie-uri sunt re╚Ťinute ╚Öi refolosite de fiecare dat─â c├ónd utilizatorul revine pe acea pagin─â de internet (adic─â cookie-uri persistente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi ╚Öterse de utilizator ├«n orice moment prin intermediul set─ârilor browserului.

 1. Ce sunt cookie-urile plasate de ter╚Ťi?

Pe l├óng─â cookie-urile setate de platforma izabelamandoiu.com, anumite sec╚Ťiuni de con╚Ťinut de pe aceast─â Pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor ter╚Ťi, adic─â nu de c─âtre paltforma noastr─â online, caz ├«n care aceste cookie-uri sunt denumite ÔÇ×third party cookie-uriÔÇŁ.

Ter╚Ťii furnizori ai cookie-urilor trebuie s─â respecte, de asemenea, regulile ├«n materie de protec╚Ťie a datelor ╚Öi Politica de Confidentialitate disponibil─â pe Site.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urm─âtorii ter╚Ťi: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Linkedin.

 1. Modul de utilizare a cookie-urilor prin intermediul Paginii de internet:

Prin utilizarea/vizitarea Paginii de internet pot fi plasate cookie-uri în următoarele scopuri:
a. Cookie-uri de performan╚Ť─â a Paginii de internet;
b. Cookie-uri de analiz─â a utilizatorilor;
c. Cookie-uri pentru geotargetting;
d. Cookie-uri de înregistrare;
e. Cookie-uri pentru publicitate;
f. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate;

 1. Cookie-uri de performan╚Ť─â:

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferin╚Ťele utilizatorului Paginii de internet, astfel ├«nc├ót setarea din nou a preferin╚Ťelor ├«n cazul vizit─ârii ulterioare a Paginii de internet nu mai este necesar─â.

 1. Cookie-uri de analiz─â a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al Paginii de internet a mai vizitat/utilizat Site-ul anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

 1. Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de c─âtre un soft care stabile╚Öte ╚Ťara de provenien╚Ť─â a utilizatorului Paginii de internet. Vor fi primite acelea╚Öi reclame indiferent de limba selectat─â.

 1. Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci c├ónd v─â ├«nregistra╚Ťi pe acest site, se genereaz─â cookie-uri care memoreaz─â acest demers. Serverele utilizeaz─â aceste cookie-uri pentru a ne ar─âta contul cu care sunte╚Ťi ├«nregistrat ╚Öi dac─â ave╚Ťi permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite s─â asociem orice comentariu postat pe Pagina de internet cu username-ul contului folosit. ├Än cazul ├«n care nu a fost selectat─â op╚Ťiunea ÔÇ×p─âstreaz─â-m─â ├«nregistratÔÇŁ, aceste cookie-uri se vor ╚Öterge automat la momentul termin─ârii sesiunii de navigare.

 1. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualiz─ârii de c─âtre un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia ╚Öi timpul scurs de la momentul vizualiz─ârii respectviului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicit─â╚Ťii online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stoc├ónd informa╚Ťii despre contentul vizualizat, nu ╚Öi despre utilizatori.

 1. Ce tip de informa╚Ťii sunt stocate ╚Öi accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile p─âstreaz─â informa╚Ťii ├«ntr-un fi╚Öier text de mici dimensiuni care permit recunoa╚Öterea browserului. Aceast─â Pagin─â de internet recunoa╚Öte browserul p├ón─â c├ónd cookie-urile expir─â sau sunt ╚Öterse.

 1. Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă, iar computerul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această Pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

În cazul în care computerul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigare pe acest Site este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

 1. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea ╚Öi refuzul de a primi cookie-uri pot face aceast─â Pagin─â de internet dificil de vizitat, atr─âg├ónd dup─â sine limit─âri ale posibilit─â╚Ťilor de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

Toate browserele moderne ofer─â posibilitatea de a schimba set─ârile cookie-urilor. Aceste set─âri pot fi accesate, ca regul─â, ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×op╚ŤiuniÔÇŁ sau ├«n meniul de ÔÇ×preferin╚ŤeÔÇŁ al browserului utilizatorilor.

Totu╚Öi, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu ├«nseamn─â c─â nu ve╚Ťi mai primi publicitate online ÔÇô ci doar ca aceasta nu va fi adaptat─â preferin╚Ťelor ╚Öi interesele dumneavoastr─â, eviden╚Ťiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a ├«n╚Ťelege aceste set─âri, urm─âtoarele linkuri pot fi folositoare:

Cookie settings in Internet Explorer.

Cookie settings in Firefox.

Cookie settings in Chrome.

Cookie settings in Safari.

 

SECURITATEA DATELOR COPIILOR

izabelamandoiu.ro este interesata ├«n protejarea datelor despre copii ╚Öi nu colecteaz─â informa╚Ťiile despre copiii sub 16 ani. Nu vindem produse copiilor sub aceast─â v├órst─â, iar acestea sunt destinate exclusiv v├ónz─ârii c─âtre p─ârin╚Ťi.

 

SECURITATEA INFORMAŢIILOR

Izabelamandoiu.ro este foarte interesat─â ├«n protejarea datelor clien╚Ťilor s─âi. Cu toate acestea garan╚Ťia 100% a datelor personale nu este ├«ntotdeauna posibil─â.┬á

Dumneavoastr─â sunte╚Ťi actorul principal ├«n p─âstrarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii datelor. Datorit─â acces─ârii datelor personale prin intermediul parolei v─â rug─âm s─â nu divulga╚Ťi parola dumneavoastr─â.┬á

Compania noastra nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail / telefonic / SMS / etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

Compania noastra declina orice responsabilitate, in situatia in care un client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele noastre.

Clientul va informa compania noastra asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

 

LITIGII

Toate neînţelegerile apărute între client și 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile se vor adresa instanţelor judecătorești competente.

 Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

ACTUALIZ─éRI ALE POLITICII DE SECURITATE

Pentru a ne ├«mbun─ât─â┼úi serviciile oferite, din c├ónd ├«n c├ónd vom actualiza politica de securitate, iar datele colectate ├«n momentul efectu─ârii schimb─ârii se vor afla sub protec╚Ťia politicii de securitate existente ├«n momentul colect─ârii datelor. izabelamandoiu.com va anun╚Ťa clien╚Ťii de actualiz─ârile realizate prin postarea acestora pe site, motiv pentru care v─â rug─âm s─â verifica╚Ťi periodic politica noastr─â de securitate.

 

 COMENTARII SAU SUGESTII

Orice comentarii sau sugestii cu privire la prezenta poliţă, produsele sau serviciile noastre, ori referitor la întrebări la care rubrica de termeni si conditii nu a răspuns, vă rugăm să le transmiteţi pe adresa atelier@izabelamandoiu.com.

 

EXONERARE DE R─éSPUNDERE

Site-ul, instrumentele de pe site ╚Öi software-ul nu ofer─â garan╚Ťii precise de func╚Ťionare ├«n parametric normali la orice or─â, ├«n orice moment al zilei, ├«n m─âsura solicitat─â de legisla╚Ťia aplicabil─â, compania 13 BUSINESS PROJECTS┬áS.R.L. . fiind exonerat─â de r─âspunderea oric─âror pl├óngeri sau reclama╚Ťii, acest lucru put├ónd fi influen╚Ťat ╚Öi de factori externi, ce ╚Ťin de contextul ╚Öi utilizarea device-ului userului.

13 BUSINESS PROJECTS┬áS.R.L. nu garanteaz─â c─â disponibilitatea sau func╚Ťiunile de pe site pot fi lipsite de erori, c─â defectele vor fi remediate, c─â serverul func╚Ťioneaz─â ├«ntotdeauna ├«n parametri normali sau nu con╚Ťine viru╚Öi.

Compania nu garanteaz─â nici c─â utilitarele site-ului, software-ul sau serverul nu ├«ncalc─â legisla╚Ťia brevetelor sau alt drepturi de proprietate intelectual─â ale unei persoane sau entitate juridic─â, acest lucru, fiind, ├«n principiu nedorit.

13 BUSINESS PROJECTS┬áS.R.L. nu garanteaz─â ╚Öi nu face nici un fel de declara╚Ťii privitoare la utilizarea sau rezultatele utiliz─ârii acestui site, a utilitarelor de pe site, a software-ului, din punct de vedere a acurate╚Ťii sau autenticit─â╚Ťii lor. Device-ul pe care ├«l utiliza╚Ťi pentru accesarea site-ului izabelamandoiu.ro este ├«n responsabilitatea dumneavoastr─â ╚Öi drept urmare, ve╚Ťi suporta costul integral al tuturor opera╚Ťiilor de service, repara╚Ťii sau remedieri.

Este posibil ca legisla╚Ťia aplicabil─â s─â nu permit─â excluderea garan╚Ťiilor tacite, deci este posibil ca excluderea men╚Ťionat─â s─â nu se aplice ├«n cazul dumneavoastr─â.

 

 LIMITAREA RASPUNDERII

Compania 13 BUSINESS PROJECTS┬áS.R.L. nu va fi r─âspunz─âtoare ├«n nici un fel de condi╚Ťii, inclusiv dar f─âr─â a se limita la neglijen╚Ť─â, pentru nici un fel de daune indirecte, daune speciale, daune pentru prejudicii morale rezultate din utilizarea sau din incapacitatea de a utiliza site-ul, instrumentele de pe site sau software-ul, chiar dac─â 13 BUSINESS PROJECTS┬áS.R.L. . a fost informat─â despre posibilitatea unor astfel de daune.

Este posibil ca legisla╚Ťia aplicabil─â s─â nu permit─â limitarea sau excluderea r─âspunderii pentru daune indirecte, daune speciale, daune pentru prejudicii morale, deci este posibil ca limitatea sau excluderea men╚Ťionate s─â nu se aplice ├«n cazul dumneavoastr─â. ├Än acest caz, r─âspunderea total─â a 13 BUSINESS PROJECTS┬áS.R.L. fa╚Ť─â de dumneavoastr─â pentru toate daunele, pierderile ╚Öi litigiile (fie prejudicii contractuale, fie ├«n afara contractului ÔÇô inclusiv dar f─âr─â a se limita la neglijen╚Ť─â) nu va dep─â╚Öi suma de 10 euro.

Language
English
Open drop down