Menu

Termeni & Conditii

Termeni si conditii – reprezintă o rubrică pe care recomandăm să o citiți cu atenție, pentru că implică detalii ce vă pot răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Prezenta poliţă se adresează tuturor clienţilor Izabelamandoiu.com şi datelor personale colectate în urma vizitării site-ului. Prin vizitarea Izabelamandoiu.com sau prin încredinţarea datelor personale vă exprimaţi acordul cu privire la cele menţionate în paragrafele următoare. 

INFORMATII UTILIZATOR & COPYRIGHT

Izabelamandoiu.com este proprietatea 13 BUSINESS PROJECTS SRL , înregistrată la Regsitrul Comerţului sub nr. J15/829/2019, cod unic de înregistrare 40965663, cu sediul în Strada Ana Ipatescu nr 5, Pucioasa, Dambovita.
Domeniul Izabelamandoiu.com împreună cu magazinul virtual, incluzând enumerative, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web și baza de date aferentă sunt administrate de către 13 BUSINESS PROJECTS SRL. Intregul continut al site-ului este proprietatea companiei noastre si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a companiei noastre a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site, indeplinind astfel toate cerintele procesului de inregistrare. Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre.

Informatiile publicate pe site-ul nostru sunt informatii de interes general despre compania noastra, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de compania noastra ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Compania noastra este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si contentului acestuia. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale companiei noastre, prevazute de legislatia in vigoare.

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

13 BUSINESS PROJECTS SRL vinde către clientul persoană fizică sau juridică produsele prezentate pe site și încasează de la acesta contravaloarea lor. Izabelamandoiu.com încearcă permanent să menţină acurateţea informaţiilor prezentate pe site. 

13 BUSINESS PROJECTS SRL își rezervă dreptul de efectua orice modificare a site-ului, a informatiilor afisate pe site și a structurii acestuia fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile expuse pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. 

Produsele cumparate prin intermediul site-ului beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Toate produsele sunt originale! Vin insotite de factura si chitanta fiscala, emise de societatea noastra.

Utilizatorii pot copia continutul de pe site in calculatorul propriu, dar nu este permisa folosirea continutului copiat pentru obtinerea de beneficii materiale. De asemenea nu este permisa postarea sau redistribuirea nici unei parti a site-ului Izabelamandoiu.com sau a continutului acestuia, decat daca exista aprobare scrisa din partea companiei pentru acest lucru.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

ACCESUL LA SITE

www.izabelamandoiu.com garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei www.izabelamandoiu.com fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

DATELE PERSONALE

Datele clienţilor izabelamandoiu.com sunt colectate şi păstrate în siguranţă în sistemele noastre interne. Colectăm informaţii de fiecare dată când un client îşi crează un cont nou sau îl actualizează, când accesează site-ul, atunci când plasează o comandă, optează pentru newsletter, realizează cumpărături online sau participă la promoţii sau sondaje. Aceste informaţii pot include, dar nu sunt limitate, la informaţiile de contact ale clienţilor (ca de exemplu numele şi prenumele, adresa de e-mail, adresele de livrare şi numărul de telefon) şi informaţiile referitoare la cardul personal. 

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Daca folosiţi opţiunea – trimite unui prieten, prin accesarea butonului “MAIL THIS PRODUCT”, regăsibilă pe toate paginile noastre cu produse, noi nu vom colecta numele şi adresa de email a prietenului dumneavoastră. Aceste date sunt folosite numai pentru a transmite emailul către adresa menţionată şi nu este salvat în baza noastră de date.
Izabelamandoiu.com îşi asumă responsabilitatea pentru intimitatea datelor oferite.

Va rugam sa accesati POLITICA DE CONFIDENTIALITATE pentru mai multe detalii.

 

FOLOSIREA DATELOR PERSONALE

Atunci când plasaţi o comandă pe site-ul nostru folosim datele dumneavoastră pentru a putea procesa şi urmări comanda şi pentru a vă putea contacta prin e-mail sau telefon în cazul în care avem nelămuriri sau întrebări cu privire la comanda sau pentru informarea privind actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. www.izabelamandoiu.com se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si www.izabelamandoiu.com.
Păstrăm înregistrări ale tuturor comenzilor plasate de-a lungul timpului pe site-ul izabelamandoiu.com, pe care le asociem cu informaţiile furnizate de dumneavoastră prin intermediul telefonului, astfel încât să optimizăm serviciile oferite.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.  

www.izabelamandoiu.com se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa www.izabelamandoiu.com,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

www.izabelamandoiu.com certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere www.izabelamandoiu.com sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

2. dreptul de a cere www.izabelamandoiu.com sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

3. dreptul de a cere www.izabelamandoiu.com sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; 

 4. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Europayment Services SRL. 

 In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: 

www.izabelamandoiu.com si Europayment Services SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice. 

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele www.izabelamandoiu.com sau pe serverele Europayment Services SRL.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Când oferim concursuri, promoţii sau sondaje există posibilitatea ca anumite informaţii să fie cerute pentru a anunta câştigătorii sau pentru a îndeplini obligaţiile promoţionale. În aceste condiţii, există opţiunea de a primi e-mailuri de la izabelamandoiu.com privind produsele, serviciile, concursurile sau promoţiile noastre. Veți putea primi informări despre colecții, campanii de comunicare și campanii de marketing, doar dacă vă exprimați în mod precis dorința în acest sens, prin întregistrarea în caseta de newsletter, dacă în procesul de comandă bifați căsuța corespunzătoare sau dacă participați la un concurs care are ca obiectiv formarea unei comunități și vă dați acordul pentru a primi informări, cu posibilitatea de a cere delistarea în orice moment.

 

TEMEIUL JURIDIC PENTRU PRELUCRARE

 1. Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul inițierii sau executării unui contract cu dvs., temeiul juridic este reprezentat de art. 6 alin. (1) lit. (b) din RGPD.
 2. Atât timp cât prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale (de ex., pentru păstrarea datelor), suntem autorizați în acest sens conform art. 6 alin. (1) lit. (c) din RGPD.
 3. În plus, prelucrăm date cu caracter personal în scopul protejării intereselor noastre legitime și intereselor legitime ale terților conform art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD. Menținerea capacității funcționale a sistemelor noastre IT, însă și comercializarea unor produse și servicii interne și externe și documentația oferită în mod legal privind contactele comerciale reprezintă astfel de interese legitime. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SOCIETATEA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

De asemenea, societatea poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, servicii de contabilitate, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin citirea prezentelor, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 1. Atât timp cât v-ați exprimat acordul cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, acesta constituia temeiul juridic pentru prelucrare (art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD)

 

ACTUALIZAREA DATELOR PERSONALE

Pentru ca informaţiile dumneavoastră să fie întotdeauna exacte şi actualizate, acestea pot fi modificate şi completate prin accesarea contului personal, creat pe Izabelamandoiu.com

Din 25 mai 2018, aveți dreptul de a fi uitat. Toți cei care doresc să nu mai existe stocate informații cu privire la date de contact, comenzi anterioare sau existența într-o bază de date a comunității, trebuie să ne solicite în scris acest lucru.

 

CUM COMAND ONLINE

Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul nostru trebuie mai intai sa va inregistrati un cont de utilizator. Puteti face acest lucru accesand link-ul de "CONT NOU" de pe pagina principala a magazinului nostru.

Dupa ce v-ati inregistrat ca utilizator, trebuie sa alegeti produsul sau produsele preferate si sa le adaugati in Cosul de Cumparaturi. Deoarece produsele Izabela Mandoiu se impart in 2 categorii, Demi-Couture si Colectii, aveti optiunea de a selecta produsul croit dupa dimensiunile standard sau optiunea TAILOR-MADE in urma careia noi croim produsul dupa dimensiunile dumneavoastra. Acest lucru nu implica costuri suplimentare daca realizarea produsului prezentat initial pe site nu implica modificari ale tiparului de baza sau alte modificari ale produsului. Daca ati optat pentru TAILOR-MADE va rugam sa treceti dimensiunile dumneavoastra la rubrica de comentarii sau sa ni le transmiteti pe e-mail la atelier@izabelamandoiu.com . 

Dupa ce sunteti sigur ca ati adaugat produsele selectate (va rugam sa verificati masurile si culorile pe care le doriti) trebuie sa apasati pe butonul de Comanda.

Dupa ce ati apasat acest buton se va incarca automat un rezumat al comenzii dumneavoastra. Acest rezumat va fi trimis automat si pe adresa de e-mail pe care ati lasat-o la inregistrare si pe care comunicam cu dumneavoastra (daca va schimbati adresa de e-mail, este foarte important sa o treceti pe cea noua si in contul dumneavoastra).

Inainte de finalizarea comenzii completati datele de facturare, selectati metoda de transport, metoda de plata, bifati ca sunteti de acord cu protectia datelor si termenii si conditiile de pe site.

Daca aveti alte intrebari va rugam sa ne scrieti prin completarea unui formular de contact.

 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR & TERMEN DE LIVRARE

Toate comenzile Izabela Mandoiu sunt procesate si expediate in timpul programului (Luni – Vineri 11:00-19:00 EET).

Atunci cand realizati o comanda pentru unul dintre produsele comandate prin intermediul site-ului va rugam sa verificati termenul de livrare mentionat pe pagina de prezentare a produsului. 

izabelamandoiu.com ofera spre vanzare produse confectionate conform cu ghidul de marimi prezentat pe website, disponibile la categoria Colectii. In cazul in care clientul comanda un produs confectionat dupa ghidul standard de marimi si care se afla pe stoc, livrarea acestuia are loc in decurs de maxim 3 zile lucratoare. In cazul in care produsul trebuie confectionat, durata de realizare depinde de numarul de comenzi in curs de realizare al momentul lansarii comenzii, fara a se depasi termenul de 8 zile lucratoare. 

Cu toate acestea, deoarece folosim aplicatii realizate manual in serie limitata si produse lucrate manual cu durata de realizare mare, produsele prezentate pe izabelamandoiu.com la categoria Demi-Couture, vor fi livrate către client în limita stocului disponibil și în ordinea în care acestea au fost comandate, iar termenul de livrare de 8 zile lucratoare va fi depasit, dumneavoastră veţi primi o notificare telefonică sau prin intermediul email-ului în care se va specifica disponibilitatea produsului, urmând ca dumneavoastră să decideţi dacă păstraţi produsul până la actualizarea stocului sau veţi comanda un altul. 13 BUSINESS PROJECTS SRL nu va expedia un alt produs decât cel comandat.

La solicitare, putem confectiona produsele dorite si dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Astfel, durata aproximativa de livrare este de 5 - 10 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 45 zile, clientii afectati fiind anuntati in prealabil. 

În cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu se află pe stoc, sau comanda include 2 produse din categorii diferite, iar termenul de realizare al unuia dintre ele depaseste 8 zile lucratoare, clientul va fi anuntat in prealabil prin telefon sau e-mail pentru a se stabili daca se doreste trimiterea partiala a comenzii sau se asteapta ca toate produsele sa fie disponibile.

Produsele realizate pe comanda, dupa dimensiunile clientului, nu pot fi returnate, decat daca prezinta defecte de fabricatie. De asemenea, daca a fost realizata o plata in avans pentru realizarea produsului, aceasta nu se va putea returna, daca furnizorul a inceput deja sa confectioneze produsul.

Daca plata se face în avans, iar produsele selectate nu mai sunt disponibile si nici nu se mai pot realiza, clientul va avea dreptul de a primi înapoi banii plătiţi pentru produsele respective. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de catre 13 BUSINESS PROJECTS SRL , dar nu și alte despăgubiri.
Pentru ca dumneavoatră să fiţi la curent cu disponibilitatea produselor existente în stoc, după fiecare comandă plasată, un reprezentat Izabelamandoiu.com vă va contacta pentru a vă confirma acest lucru.

Produsele care participă la promoţii sunt livrate în limita stocului existent, fără a exista posibilitatea actualizării acestuia.

 Produsele comandate se livreaza in toata tara prin firma de curierat specializata. In cazul livrarii prin firma de curierat, comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul. Produsele se afla in ambalajul original si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Fara exceptie, acest document se afla in interiorul coletului.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

izabelamandoiu.com livreaza national si international prin firmele de curierat rapid partenere.

 • Livrare internationala in toate tarile aflate in cadrul Uniunii Europene.
 • Livrare internationala in afara Uniunii Europene: Statele Unite ale Americii, Asia, Africa, Australia, alte state din afara Uniunii Europene.

Pentru mai multe informatii despre livrare in afara teritoriului Romaniei te rugam sa ne scrii la atelier@izabelamandoiu.com.

 

ORAR DE LIVRARE

Comenzile sunt livrate de curier de Luni pina Vineri intre orele 9:00 - 17:00 la adresa mentionata in comanda. La solicitarea clientului, comenzile pot fi livrate si in ziua de Sambata, pana la orele 14:00. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.

 

 COSTURI DE LIVRARE

Preturile afisate pe site nu includ taxele de livrare prin curier. Modificarea destinatiei influenteaza pretul produselor si taxele de livrare aferente.

Taxa de livrare standard prin curier depinde direct de adresa de livrare:

 • livrare nationala – 15 ron
 • livrare internationala in UE – 110 ron (cu confirmare in prealabil)
 • international delivery in USA & Canada - 150 ron (cu confirmare in prealabil)
 • livrare internationala in afara UE – 190 ron (cu confirmare in prealabil)
 • Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene – preturile includ TVA si alte taxe (regim DDP – delivery duty paid).
 • Livrare internationala in afara Uniunii Europene – preturile nu includ TVA, taxe vamale si alte taxe specifice (regim DDU – delivery duty unpaid). Taxele specifice fiecarei destinatii vor fi calculate si facturate separat de firma de curierat si vor fi suportate de consumator

 

PRIMIREA COLETULUI

Coletele se predau pe baza de semnatura sau cod pin livrare, de catre reprezentantul firmei de curierat.

Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat.

Te rugam ca la primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala si/sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta.

 

CONDITII SPECIALE

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

 

PREZENTAREA PRODUSELOR

Descrierea şi fotografiile de prezentare a produselor au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în preţ. De asemenea culoarea produselor poate să difere sensibil faţă de culoarea reală, în funcţie de proprietăţile monitorului utilizat.

  

POLITICA DE PRETURI & PLATI

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Toate preturile sunt exprimate in lei si includ TVA (19%). 

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp.

 

PLATA SERVICIILOR 

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul, ramburs la livrarea produselor sau prin transfer bancar in baza facturii emise.  

Plata se poate realiza prin card de credit/debit. 

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. 

www.izabelamandoiu.com accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat

 

CONDITII DE RETURNARE :

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului„. 

Va rugam sa aveti in vedere ca majoritatea produselor prezentate pe izabelamandoiu.com sunt manufacturate in baza comenzii si dupa specifiicatiile mentionate – culoare, marime etc. Garantam calitatea produselor confectionate. In cazul in care produsele sunt realizate dupa dimensiunile clientului si sunt personalizate dupa specificatiile clientului (modificari ale produsului care difera de modelul prezentat pe site si includ modificari de tipar) – acestea nu pot fi returnate. 

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr. 51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

 

 TERMENII DE RETURNARE

 • Trebuie sa ne anuntati prin e-mail sau telefonic in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati.
 • Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie. Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, nespalate, fara urme de uzura fizica sau deteriorare.

Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.

Te vom anunta imediat ce returul tau a fost receptionat la fabrica si verificat din punct de vedere al conformitatii cu conditiile de returnare. Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza returul tau numai dupa ce produsele au fost verificate din punct de vedere al conformitatii cu conditiile de returnare de mai jos.

 • In cazul in care produsele nu sunt returnate in termen de 5-7 zile de la confirmarea returului pe email, sunt deteriorate, returul are expeditor incert / care nu poate fi identificat, ne rezervam dreptul de a refuza returul si/sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.
 • In cazul in care produsele sunt returnate cu etichetele lipsa/deteriorate, ne rezervam dreptul de a retine suma ocazionata cu deprecierea produselor, care iti va fi comunicata explicit pe email, sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.
 • In cazul in care returul este refuzat si iti vom trimite produsele inapoi, iar pachetul este refuzat de tine ne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate.
 • In cazul in care returul se solutioneaza cu un schimb, noul produs va fi expediat in termen de maxim 5-7 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat.
 • In cazul in care returul se solutioneaza cu restituirea contravalorii produsului, aceasta se va efectua in termen de maxim 15 zile calendaristice de la receptia si verificarea produsului returnat.

NOTA: Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.

 NOTA: Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.

Avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele Izabela Mandoiu, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

 

Banii inapoi in termen de maxim 15 zile calendaristice de la receptia si verificarea produsului returnat.

In cazul in care returul se solutioneaza prin restituirea contravalorii produsului / schimbul cu produse existente pe stoc, urmatoarele taxe nu se vor restitui – taxa de livrare standard sau expres (inclusiv in cazul promotiilor referitoare la taxa de livare), taxele vamale, comisioanele bancare, diferentele de curs valutar in cazul platilor in EUR, alte taxe specifice dupa caz.

 In cazul livrarilor internationale in afara UE nu se vor restitui taxele specifice fiecarei destinatii facturate separat de firma de curierat.

 Restituirea contravalorii produsului, cu exceptia taxelor care se retin, se va efectua prin transfer bancar in contul de pe care a fost efectuata plata, in termen de maxim 15 zile calendaristice de la receptia si verificarea produsului returnat. Te vom anunta pe email imediat ce restituirea contravalorii produsului a fost procesata.

 

DEFECTE DE FABRICATIE

Satisfactia fiecarui client reprezinta o responsabilitate prioritara pentru noi si de aceea investim toate resursele pentru a-ti oferi cea mai buna calitate atunci cand achizitionezi unul dintre produsele noastre. Te asiguram ca toate produsele Izabela Mandoiu sunt verificate minutios, inainte de livrare, astfel incat sa raspunda celor mai exigente proceduri de calitate si conformitate.

Totusi, in cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie te rugam sa ne anunti imediat si implicit se returnezi produsele. In aceasta situatie poti opta fie pentru inlocuirea produselor, fie pentru restituirea contravalorii produselor.

Orice sesizare privind existenta unor defecte de fabricatie dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

 

MARIME NEPOTRIVITA

In cazul in care este prima ta comanda pe izabelamandoiu.com si in cazul in care nu ai probat produsele noastre, produsul care nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, o marime in plus sau in minus. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs, si trebuie sesizat in termen de 3 zile de la receptia produsului.

Orice sesizare privind marimea nepotrivita dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).

Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor / produselor primite cadou.

Retururile pentru marime nepotrivita se aplica numai clientilor care au cont personal pe izabelamandoiu.com.

NOTA: Nu se inlocuiesc produse dintr-un model cu produse din alt model.

NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

 

GARANTIA PRODUSELOR IZABELA MANDOIU

Produsele comercializate pe izabelamandoiu.com, inainte de a fi ambalate trec printr-un control tehnic al calităţii. Acest fapt elimină posibilitatea de a fi livrate produse cu defecte. Produsele sunt ambalate corespunzător, în cutii speciale. Fiecare facture fiscala va cuprinde declaraţia de conformitate şi certificatul de garanţie al produselor.

Conformitatea produselor – se consideră că produsele sunt în conformitate dacă:

 • corespund descrierii facute de vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat pe izabelamandoiu.com ca model;
 • corespund oricărui scop specific solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la achizitionarea produsului;
 • corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip;
 • fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.

Nu se consideră a fi lipsă de conformitate dacă în momentul actului de vânzare-cumpărare consumatorul a cunoscut sau nu avea la cunoștință această lipsă de conformitate.

Instrucţiuni de întreţinere / utilizare / depozitare confecţii textile. Certificat de garanţie

Vă rugăm să păstraţi factura fiscala si confirmarea primita pe email de la serviciul platii electronice, in cazul platii prin card sau virament bancar, respectiv chitanta primita de la curier in cazul platii ramburs, pentru a putea face dovada datei cumpărării produsului, în cazul unor eventuale reclamaţii de calitate ce pot fi adresate magazinului izabelamandoiu.com. Certificatul de garanţie asigură clienţilor toate drepturile conferite consumatorilor de legislaţia în vigoare (Legea nr. 449/2003, OG nr. 21/1992 etc).

Termenul de garanţie oferit de către S.C. 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. clienţilor săi pentru confecţii textile este de 30 de zile de la data achiziţionării produsului, pentru deficienţe neimputabile consumatorului. Garanţia acoperă lipsa de conformitate existentă la momentul achiziţionării produsului, nefiind acoperită uzura normală a produsului. Garanţia oferită nu afectează drepturile conferite consumatorului de legislaţia în vigoare.

S.C. 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. oferă modalităţi de asigurare a garanţiei, în funcţie de deficienţă, repararea produsului, înlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produsului, în condiţiile legislaţiei în vigoare. Măsura reparatorie poate fi stabilită prin negociere comună.

Pentru acordarea garanţiei este necesară respectarea următoarelor instrucţiuni de întreţinere / utilizare / depozitare pentru confecţii textile:

Întreţinere: Nu detaşaţi de pe produs eticheta textilă cu instrucţiunile de întreţinere pe toată durata de viaţă a produsului. Pentru a evita degradarea produsului, a asigura o lungă perioadă de folosire a produsului şi a-i menţine cât mai mult aspectul estetic, respectaţi întocmai instrucţiunile de întreţinere a produsului referitoare la următoarele operaţii: spălare, albire, uscare, călcare şi întreţinere profesională. În cazul în care una dintre operaţiile de întreţinere este interzisă, aplicarea acesteia poate deteriora produsul. Înainte de aplicarea oricărui fel de produs de curăţare sau albire este foarte importantă citirea cu atenţie şi respectarea instrucţiunilor de utilizare recomandate de producătorii acestora.

Utilizare: Produsele fiind confecţionate din materiale textile, evitaţi contactul cu flacăra deschisă, contactul cu obiecte înţepătoare sau tăietoare, apropierea de o sursă puternică de căldură.

Depozitare: Produsele confecţionate din materiale colorate se păstrează în locuri ferite de lumina directă a soarelui; de asemenea, uscarea textilelor nu se realizează pe parcursul mai multor zile sub razele soarelui.

“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la achizitionarea produsului.”

 

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi, S.C. 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L., cu sediul în Pucioasa, Str. Ana Ipatescu nr. 5, jud. Dambovita, avand C.U.I. 40965663, numar de înregistrare la Registrul Comertului J15/829/2019, asigurăm, garantăm și declarăm pe proprie răspundere, conform prevederilor art. 3 din Hotărârea nr. 1022/2002, că produsele textile comercializate, la care se referă aceste declarative, nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu Normele Interne și Normele Europene.

 

NEWSLETTER

În anumite momente, pe site-ul nostru veţi putea opta pentru a vă alătura bazei noastre de clienţi şi de a primi informaţii referitoare la produsele, serviciile şi promoţiile noastre. Atunci când vă înregistraţi pe Izabelamandoiu.com sau vă actualizaţi contul, când vă logaţi, plasaţi o comandă, optaţi pentru a primi emailurile noastre, realizaţi cumpărături online, participaţi la un concurs, sondaj sau promoţie automat veţi fi adaugat bazei noastre de date şi veţi primi material informative şi/sau promoţionale din partea noastră DOAR dacă vă dați acordul pentru acest lucru sau solicitați precis acest aspect.

Dacă nu mai doriţi să primiţi informaţii din partea Izabelamandoiu.com, puteţi opta pentru dezactivarea acestei opţiuni aflată pe pagina INFORMATII CONT, Optiuni e-mail, debifaţi General Newsletter şi apoi click pe OK.
Acest lucru mai poate fi realizat astfel :
· Trimiterea unui e-mail client@Izabelamandoiu.com cu mesajul “Dezabonare e-mail Izabelamandoiu.com;
· Numele si adresa dumneavoastra.

 

CONTUL DUMNEAVOASTRĂ ONLINE

Când creaţi un cont online pe Izabelamandoiu.com, veţi fi atenţionat să selectaţi o parolă. Regăsirea datelor personale şi istoricul comenzilor plasate nu se poate face decât introducând parola corectă, pe care dumneavoastră aţi ales-o la crearea contului. După furnizarea corectă a parolei, puteţi modifica, adăuga sau şterge datele dumneavoastră personale în orice moment prin intermediul paginii “Contul meu.
În cazul în care uitaţi parola iniţială puteţi solicita să o primiţi prin adresa de email, cu un singur click pe “am uitat parola şi introducând adresa dumneavoastră de email. Nu divulgăm parole prin intermediul telefonului şi nici nu le vom transmite către o altă adresă decât cea folosită pentru înregistrare.

 

TRADEMARKS

Izabelamandoiu.com şi companiile partenere deţin toate drepturile cu privire la mărcile şi denumirile comerciale utilizate. Toate aceste mărci, nume sau modele de vestimentaţie prezentate şi toate logo-urile sau imaginile asociate, sunt înregistrate şi se află în proprietatea 13 BUSINESS PROJECTS SRL şi sub protecţia legilor şi tratatelor româneşti. Întrebuinţarea greşită sau în mod abuziv a acestora este strict interzisă şi se va pedepsi conform legii.

 

LINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI

Pentru a maximiza experiența dumneavoastră de shopping, Izabelamandoiu.com poate include link-uri către site-uri partenere. Aceste site-uri pot avea propriile polițe de securitate, pe care dumneavoastră veți dori să le consultați. Izabelamandoiu.com nu își asumă responsabilitatea pentru politicile de securitate sau conţinutul site-urilor partenere.

 

COOKIES

POLITICA PRIVIND FISIERELE COOKIES

 1. Introducere

Prezenta Politică privind Fișierele Cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet www.izabelamandoiu.com

Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor în contextul navigării pe această Pagina de internet.

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor Site-ului o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte și anume pentru:

 • îmbunătățirea utilizării Paginii de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;
  • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această Pagină de internet către 13 BUSINESS PROJECTS SRL , în calitate de deținător al Site-ului;
  • anticiparea unor eventuale servicii/bunuri care vor fi în viitor prestate / puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei Site-ului, în funcție de serviciile / produsele accesate.

Cookie-urile transmit către platform online un feedback valoros asupra modului în care această Pagină de internet este utilizată, astfel încât să existe posibilitatea adoptării unor măsuri pentru ca aceasta să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori. Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări/preferințe stabilite de către utilizatori pe parcursul sesiunilor de navigare (de exemplu, limba în care este vizualizată Pagina de internet).

 1. Ce sunt cookie-urile?

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odată instalate au o durată de existență determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din două părți:
• numele și
• conținutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată webserverului respectiv.

Există următoarele categorii de cookie-uri:

 • Cookie-uri de Sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul.
 • Cookie-uri Persistente – Un „cookie persistent” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor).
 1. Care este durata de viață a cookie-urilor?

Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (adică cookie-uri de sesiune) și nu mai sunt reținute din momentul în care utilizatorul părăsește pagina de internet. Unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acea pagină de internet (adică cookie-uri persistente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi șterse de utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

 1. Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Pe lângă cookie-urile setate de platforma izabelamandoiu.com, anumite secțiuni de conținut de pe această Pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terți, adică nu de către paltforma noastră online, caz în care aceste cookie-uri sunt denumite „third party cookie-uri”.

Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile în materie de protecție a datelor și Politica de Confidentialitate disponibilă pe Site.

Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Linkedin.

 1. Modul de utilizare a cookie-urilor prin intermediul Paginii de internet:

Prin utilizarea/vizitarea Paginii de internet pot fi plasate cookie-uri în următoarele scopuri:
a. Cookie-uri de performanță a Paginii de internet;
b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor;
c. Cookie-uri pentru geotargetting;
d. Cookie-uri de înregistrare;
e. Cookie-uri pentru publicitate;
f. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate;

 1. Cookie-uri de performanță:

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului Paginii de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a Paginii de internet nu mai este necesară.

 1. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al Paginii de internet a mai vizitat/utilizat Site-ul anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

 1. Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește țara de proveniență a utilizatorului Paginii de internet. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba selectată.

 1. Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți înregistrat și dacă aveți permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite să asociem orice comentariu postat pe Pagina de internet cu username-ul contului folosit. În cazul în care nu a fost selectată opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, aceste cookie-uri se vor șterge automat la momentul terminării sesiunii de navigare.

 1. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectviului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocând informații despre contentul vizualizat, nu și despre utilizatori.

 1. Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit recunoașterea browserului. Această Pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse.

 1. Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă, iar computerul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această Pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

În cazul în care computerul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigare pe acest Site este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

 1. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această Pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, ca regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului utilizatorilor.

Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele dumneavoastră, evidențiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Cookie settings in Internet Explorer.

Cookie settings in Firefox.

Cookie settings in Chrome.

Cookie settings in Safari.

 

SECURITATEA DATELOR COPIILOR

izabelamandoiu.com este interesat în protejarea datelor despre copii și nu colectează informațiile despre copiii sub 16 ani. Nu vindem produse copiilor sub această vârstă, iar acestea sunt destinate exclusiv vânzării către părinți.

 

SECURITATEA INFORMAŢIILOR

Izabelamandoiu.com este foarte interesată în protejarea datelor clienților săi. Cu toate acestea garanția 100% a datelor personale nu este întotdeauna posibilă. 

Dumneavoastră sunteți actorul principal în păstrarea confidențialității datelor. Datorită accesării datelor personale prin intermediul parolei vă rugăm să nu divulgați parola dumneavoastră. 

Compania noastra nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail / telefonic / SMS / etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

Compania noastra declina orice responsabilitate, in situatia in care un client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele noastre.

Clientul va informa compania noastra asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

 

LITIGII

Toate neînţelegerile apărute între client și 13 BUSINESS PROJECTS SRL vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile se vor adresa instanţelor judecătorești competente.

 Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

ACTUALIZĂRI ALE POLITICII DE SECURITATE

Pentru a ne îmbunătăţi serviciile oferite, din când în când vom actualiza politica de securitate, iar datele colectate în momentul efectuării schimbării se vor afla sub protecția politicii de securitate existente în momentul colectării datelor. izabelamandoiu.com va anunța clienții de actualizările realizate prin postarea acestora pe site, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic politica noastră de securitate.

 

 COMENTARII SAU SUGESTII

Orice comentarii sau sugestii cu privire la prezenta poliţă, produsele sau serviciile noastre, ori referitor la întrebări la care rubrica de termeni si conditii nu a răspuns, vă rugăm să le transmiteţi pe adresa atelier@izabelamandoiu.com.

 

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Site-ul, instrumentele de pe site și software-ul nu oferă garanții precise de funcționare în parametric normali la orice oră, în orice moment al zilei, în măsura solicitată de legislația aplicabilă, compania 13 BUSINESS PROJECTS SRL . fiind exonerată de răspunderea oricăror plângeri sau reclamații, acest lucru putând fi influențat și de factori externi, ce țin de contextul și utilizarea device-ului userului.

13 BUSINESS PROJECTS SRL . nu garantează că disponibilitatea sau funcțiunile de pe site pot fi lipsite de erori, că defectele vor fi remediate, că serverul funcționează întotdeauna în parametri normali sau nu conține viruși.

Compania nu garantează nici că utilitarele site-ului, software-ul sau serverul nu încalcă legislația brevetelor sau alt drepturi de proprietate intelectuală ale unei persoane sau entitate juridică, acest lucru, fiind, în principiu nedorit.

13 BUSINESS PROJECTS SRL . nu garantează și nu face nici un fel de declarații privitoare la utilizarea sau rezultatele utilizării acestui site, a utilitarelor de pe site, a software-ului, din punct de vedere a acurateții sau autenticității lor. Device-ul pe care îl utilizați pentru accesarea site-ului izabelamandoiu.com este în responsabilitatea dumneavoastră și drept urmare, veți suporta costul integral al tuturor operațiilor de service, reparații sau remedieri.

Este posibil ca legislația aplicabilă să nu permită excluderea garanțiilor tacite, deci este posibil ca excluderea menționată să nu se aplice în cazul dumneavoastră.

 

 LIMITAREA RASPUNDERII

Compania 13 BUSINESS PROJECTS SRL nu va fi răspunzătoare în nici un fel de condiții, inclusiv dar fără a se limita la neglijență, pentru nici un fel de daune indirecte, daune speciale, daune pentru prejudicii morale rezultate din utilizarea sau din incapacitatea de a utiliza site-ul, instrumentele de pe site sau software-ul, chiar dacă 13 BUSINESS PROJECTS SRL . a fost informată despre posibilitatea unor astfel de daune.

Este posibil ca legislația aplicabilă să nu permită limitarea sau excluderea răspunderii pentru daune indirecte, daune speciale, daune pentru prejudicii morale, deci este posibil ca limitatea sau excluderea menționate să nu se aplice în cazul dumneavoastră. În acest caz, răspunderea totală a 13 BUSINESS PROJECTS SRL față de dumneavoastră pentru toate daunele, pierderile și litigiile (fie prejudicii contractuale, fie în afara contractului – inclusiv dar fără a se limita la neglijență) nu va depăși suma de 10 euro.

Language
English
Open drop down