Menu

Reduceri pentru rochii, cu drag pentru voiÔŁĄ

Garantie si Conformitate

Garanţia produselor Izabela Mandoiu

Produsele comercializate pe izabelamandoiu.ro, inainte de a fi ambalate trec printr-un control tehnic al calit─â┼úii. Acest fapt elimin─â posibilitatea de a fi livrate produse cu defecte. Produsele sunt ambalate corespunz─âtor, ├«n cutii speciale. Fiecare facture fiscala va cuprinde declara┼úia de conformitate ┼či certificatul de garan┼úie al produselor.

Conformitatea produselor ÔÇô se consider─â c─â produsele sunt ├«n conformitate dac─â:

  • corespund descrierii facute de vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat pe izabelamandoiu.ro ca model;
  • corespund oric─ârui scop specific solicitat de c─âtre consumator, scop f─âcut cunoscut v├ónz─âtorului ┼či acceptat de acesta la achizitionarea produsului;
  • corespund scopurilor pentru care sunt utilizate ├«n mod normal produsele de acela┼či tip;
  • fiind de acela┼či tip, prezint─â parametri de calitate ┼či performan┼úe normale, la care consumatorul se poate a┼čtepta ├«n mod rezonabil, date fiind natura produsului ┼či declara┼úiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, f─âcute de v├ónz─âtor, de produc─âtor, ├«n special prin publicitate sau prin ├«nscriere pe eticheta produsului.

Nu se consider─â a fi lips─â de conformitate dac─â ├«n momentul actului de v├ónzare-cump─ârare consumatorul a cunoscut sau nu avea la cuno╚Ötin╚Ť─â aceast─â lips─â de conformitate.

Instrucţiuni de întreţinere / utilizare / depozitare confecţii textile. Certificat de garanţie

Vă rugăm să păstraţi factura fiscala si confirmarea primita pe email de la serviciul platii electronice, in cazul platii prin card sau virament bancar, respectiv chitanta primita de la curier in cazul platii ramburs, pentru a putea face dovada datei cumpărării produsului, în cazul unor eventuale reclamaţii de calitate ce pot fi adresate magazinului izabelamandoiu.com. Certificatul de garanţie asigură clienţilor toate drepturile conferite consumatorilor de legislaţia în vigoare (Legea nr. 449/2003, OG nr. 21/1992 etc).

Termenul de garanţie oferit de către 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. clienţilor săi pentru confecţii textile este de 30 de zile de la data achiziţionării produsului, pentru deficienţe neimputabile consumatorului. Garanţia acoperă lipsa de conformitate existentă la momentul achiziţionării produsului, nefiind acoperită uzura normală a produsului. Garanţia oferită nu afectează drepturile conferite consumatorului de legislaţia în vigoare.

13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. oferă modalităţi de asigurare a garanţiei, în funcţie de deficienţă, repararea produsului, înlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produsului, în condiţiile legislaţiei în vigoare. Măsura reparatorie poate fi stabilită prin negociere comună.

Pentru acordarea garanţiei este necesară respectarea următoarelor instrucţiuni de întreţinere / utilizare / depozitare pentru confecţii textile:

├Äntre┼úinere: Nu deta┼ča┼úi de pe produs eticheta textil─â cu instruc┼úiunile de ├«ntre┼úinere pe toat─â durata de via┼ú─â a produsului. Pentru a evita degradarea produsului, a asigura o lung─â perioad─â de folosire a produsului ┼či a-i men┼úine c├ót mai mult aspectul estetic, respecta┼úi ├«ntocmai instruc┼úiunile de ├«ntre┼úinere a produsului referitoare la urm─âtoarele opera┼úii: sp─âlare, albire, uscare, c─âlcare ┼či ├«ntre┼úinere profesional─â. ├Än cazul ├«n care una dintre opera┼úiile de ├«ntre┼úinere este interzis─â, aplicarea acesteia poate deteriora produsul. ├Änainte de aplicarea oric─ârui fel de produs de cur─â┼úare sau albire este foarte important─â citirea cu aten┼úie ┼či respectarea instruc┼úiunilor de utilizare recomandate de produc─âtorii acestora.

Utilizare: Produsele fiind confecţionate din materiale textile, evitaţi contactul cu flacăra deschisă, contactul cu obiecte înţepătoare sau tăietoare, apropierea de o sursă puternică de căldură.

Depozitare: Produsele confecţionate din materiale colorate se păstrează în locuri ferite de lumina directă a soarelui; de asemenea, uscarea textilelor nu se realizează pe parcursul mai multor zile sub razele soarelui.

ÔÇťConsumatorul are dreptul s─â notifice ├«n scris comerciantului c─â renun┼ú─â la cump─ârare, f─âr─â penalit─â┼úi ┼či f─âr─â invocarea unui motiv, ├«n termen de 10 zile lucr─âtoare de la achizitionarea produsului.ÔÇŁ

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi,

13 BUSINESS PROJECTS S.R.L.
Cod Unic de Identificare : RO40965663

Registrul Comertului Comertului : J15/829/2019
Pucioasa, Str. Ana Ipatescu nr. 5, jud. Dambovita

asigur─âm, garant─âm ╚Öi declar─âm pe proprie r─âspundere, conform prevederilor art. 3 din Hot─âr├órea nr. 1022/2002, c─â produsele textile comercializate, la care se refer─â aceste declarative, nu pun ├«n pericol via╚Ťa, s─ân─âtatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului ╚Öi sunt ├«n conformitate cu Normele Interne ╚Öi Normele Europene.

Language
English
Open drop down