Menu

GARANTIE SI CONFORMITATE

Garanţia produselor Izabela Mandoiu

Produsele comercializate pe izabelamandoiu.com, inainte de a fi ambalate trec printr-un control tehnic al calităţii. Acest fapt elimină posibilitatea de a fi livrate produse cu defecte. Produsele sunt ambalate corespunzător, în cutii speciale. Fiecare facture fiscala va cuprinde declaraţia de conformitate şi certificatul de garanţie al produselor.

Conformitatea produselor – se consideră că produsele sunt în conformitate dacă:

  • corespund descrierii facute de vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat pe izabelamandoiu.com ca model;
  • corespund oricărui scop specific solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la achizitionarea produsului;
  • corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip;
  • fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.

Nu se consideră a fi lipsă de conformitate dacă în momentul actului de vânzare-cumpărare consumatorul a cunoscut sau nu avea la cunoștință această lipsă de conformitate.

Instrucţiuni de întreţinere / utilizare / depozitare confecţii textile. Certificat de garanţie

Vă rugăm să păstraţi factura fiscala si confirmarea primita pe email de la serviciul platii electronice, in cazul platii prin card sau virament bancar, respectiv chitanta primita de la curier in cazul platii ramburs, pentru a putea face dovada datei cumpărării produsului, în cazul unor eventuale reclamaţii de calitate ce pot fi adresate magazinului izabelamandoiu.com. Certificatul de garanţie asigură clienţilor toate drepturile conferite consumatorilor de legislaţia în vigoare (Legea nr. 449/2003, OG nr. 21/1992 etc).

Termenul de garanţie oferit de către S.C. 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. clienţilor săi pentru confecţii textile este de 30 de zile de la data achiziţionării produsului, pentru deficienţe neimputabile consumatorului. Garanţia acoperă lipsa de conformitate existentă la momentul achiziţionării produsului, nefiind acoperită uzura normală a produsului. Garanţia oferită nu afectează drepturile conferite consumatorului de legislaţia în vigoare.

S.C. 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L. oferă modalităţi de asigurare a garanţiei, în funcţie de deficienţă, repararea produsului, înlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produsului, în condiţiile legislaţiei în vigoare. Măsura reparatorie poate fi stabilită prin negociere comună.

Pentru acordarea garanţiei este necesară respectarea următoarelor instrucţiuni de întreţinere / utilizare / depozitare pentru confecţii textile:

Întreţinere: Nu detaşaţi de pe produs eticheta textilă cu instrucţiunile de întreţinere pe toată durata de viaţă a produsului. Pentru a evita degradarea produsului, a asigura o lungă perioadă de folosire a produsului şi a-i menţine cât mai mult aspectul estetic, respectaţi întocmai instrucţiunile de întreţinere a produsului referitoare la următoarele operaţii: spălare, albire, uscare, călcare şi întreţinere profesională. În cazul în care una dintre operaţiile de întreţinere este interzisă, aplicarea acesteia poate deteriora produsul. Înainte de aplicarea oricărui fel de produs de curăţare sau albire este foarte importantă citirea cu atenţie şi respectarea instrucţiunilor de utilizare recomandate de producătorii acestora.

Utilizare: Produsele fiind confecţionate din materiale textile, evitaţi contactul cu flacăra deschisă, contactul cu obiecte înţepătoare sau tăietoare, apropierea de o sursă puternică de căldură.

Depozitare: Produsele confecţionate din materiale colorate se păstrează în locuri ferite de lumina directă a soarelui; de asemenea, uscarea textilelor nu se realizează pe parcursul mai multor zile sub razele soarelui.

“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la achizitionarea produsului.”

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi, S.C. 13 BUSINESS PROJECTS S.R.L., cu sediul în Pucioasa, Str. Ana Ipatescu nr. 5, jud. Dambovita, avand C.U.I. 40965663, numar de înregistrare la Registrul Comertului J15/829/2019, asigurăm, garantăm și declarăm pe proprie răspundere, conform prevederilor art. 3 din Hotărârea nr. 1022/2002, că produsele textile comercializate, la care se referă aceste declarative, nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu Normele Interne și Normele Europene.

Language
English
Open drop down