Menu

Pictorial Mamă-Fiică

Bine v-am regăsit, dragile noastre. Sperăm că vă aflați bine.
Ne-am gândit să așternem pe hârtie câteva cuvinte prin care să descriem cum s-a petrecut acest nou proiect.

Într-o minunată după-amiază de Octombrie am luat hotărârea de a realiza un pictorial, în care să surprindem frumusețea straielor portului popular românesc.

Printr-o fericită întâmplare, am ales ca Ingrid împreună cu mama ei, Ruxandra, să facă parte din această poveste. A fost o decizie ușoară văzând relația perfectă dintre ele, inspirându-ne atitudinea lor una față de cealaltă și credem cu tărie ca asta se vede și în imaginile ce urmează.

Pregătirile

Astfel, am început pregătirile: selecție pentru ținute, completarea și realizarea de piese noi în atelierul nostru, Alexandra a ales o locație deosebită - aflată în inima capitalei - un apartament superb decorat cu elemente rustice, în care suprafețele vitrate generoase au permis pătrunderea razelor soarelui atât de spectaculos.

Iubim portul tradițional

Izabela Mandoiu își dorește să rămână aproape de portul popular românesc, să îl redescopere cu fiecare ocazie ivită, dar mai ales să creeze prilejuri de a scoate la lumină crâmpeie de momente încărcate cu emoție prin ajutorul fotografiilor sau a expozițiilor fizice.

"Vrem să înfrumusețăm fiecare purtătoare a brandului Izabela Mandoiu și să ducem mai departe simbolistica tradițională românească. Creăm cu drag povești țesute cu valori și vrem ca fiecare ținută să confere motive de fericire" - Izabela

Cu adevărat aceste piese vestimentare înfrumusețează pe oricine alege să le poarte, împreună ducem mai departe această simbolistică și valorile străvechi crescând frumos în armonie. Porturile tradiționale se oferă în dar din mamă în fiică, de la o generație la alta, vădindu-se astfel atemporalitatea lor, ceea ce ne încarcă sufletește pe fiecare dintre noi.

Stăm muți în fața iubirii

Prin aceste imagini ne putem bucura de legătura puternică dintre o mamă și copilul ei. În timpul ședinței am văzut cât de frumos vorbesc Ingrid și Ruxandra, cum își aranjau piesele vestimentare una celeilate, cum reușesc să transmită în mod natural dragostea ce le leagă în mod necondiționat, tandrețea mamei față de fata ei, gesturile alese ale lui Ingrid luate de la mama ei și însușite în mod delicat. Deși am încercat să descriem măcar un pic, este totuși o legătură greu de explicat în cuvinte în fața căreia stăm muți și contemplăm. 

Prietenie

Momente frumoase, pline de bucurie, prietenie și iubire părintească au fost surprinse de către talentata Alexandra Jitariuc.

Clipe prețioase

Ne dorim tare mult să vă inspire și pe voi aceste imagini, să vă molipsiți de iubire și liniște, să vă petreceți timp cât mai des posibil cu cei dragi ce vă-nconjoară și să purtați portul tradițional românesc cu dragoste și bucurie în suflet.

Pentru noi au fost și mereu vor fi clipe prețioase acestea în care imortalizăm dragostea pentru cultura românească. Întreg pictorialul îl veți găsi aici: Deschide aici.

Izabela Mandoiu Proiect realizat împreună cu Ingrid Ardeleanu si Ruxandra Ardeleanu❤

Photo: Alexandra Jitariuc❤

 

Gânduri bune,

Oana

 

 

 

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte sa fie publicat.

Language
English
Open drop down