Menu

- 20% REDUCERE, timp de 2 săptămâni, la o selecție de rochii❤

*** Izabela Mandoiu este un designer român cu spirit tânăr, care iubește cultura românească. ***

Cariera


Designerul Izabela creează atât piese vestimentare avantgardiste, dar și ținute care împletesc stilul tradițional cu cel cel contemporan.

Izabela colaborează cu artiști care cunosc arta țesutului și păstrează vii valorile vestimentației românești integrând modele tradiționale în ținute moderne. În shop puteți găsi inclusiv ii vintage, autentice, care au fost recondiționate cu grijă pentru un look fresh, dar și bluze tip ie, modele realizate pe felurite materiale textile.

Statement

Noi ne cunoaștem rădăcinile, iubim modernul și le împletim în frumoase ținute tradiționale. Izabela Mandoiu este despre tine, clienta noastră.

Concept

Creațiile Izabela Mandoiu includ două linii: design modern și design tradiționalist. Fiecare prezintă două variante: Demi-Couture wear și Unique.

Izabela realizează bluze tip ie de inspirație tradițională, rochii și alte creații, cu aplicații din materiale vintage și diverse țesături vechi, care sunt revalorificate, achiziționate de la gospodinele din zona Argeș.

O altă ambiție a Izabelei este de a continua tradiția iei cu specific argeșean, fapt pentru care, împreună cu femeile de la sat, din Argeș și nu numai, realizează, la cerere, ii cu specific al zonei, cu paiete, mărgele și motive țesute, ideale pentru evenimente. Iile sunt realizate manual, cu model și accesorii care corespund solicitărilor clientelor. Timpul de realizare este de aproximativ 4 săptămâni.

Mesaje de Brand

Vrem să înfrumusețăm fiecare purtătoare a brandului Izabela Mandoiu și să ducem mai departe simbolistica tradițională românească. Creăm cu drag povești țesute cu valori și vrem ca fiecare ținută să confere motive de fericire.

Credem în mesajele proverbelor românești pe care le valorificăm prin Campania RomanIE cu Valori, Tradiții, Frumos!

În urma cercetării naționale Motive de Fericire, am decretat:

Motivele tradiționale românești sunt motive de fericire și influențează pozitiv decizia de achiziție a unei piese vestimentare de acest gen în detrimentul unei creații simple.

Language
English
Open drop down