Menu

Our new collection is here. Come and see❤

Cu eleganța la birou - o poveste despre reintrarea în ritm cu hainele potrivite

Gradele scad în termometre, copiii se pregătesc de începerea școlii, vacanțele au cam luat sfârșit - și iată cum (și de ce) septembrie se simte mai cu seamă ca un început de an, decât ca un început de sezon. Pare că toate lucrurile o iau pe un făgaș diferit, pare că ne reintrăm în ritm după o perioadă de odihnă, de timp tihnit cu cei dragi. 

Septembrie e despre reîntoarceri: la școală, din concedii, la birou. Iar noi în atelier am decis să marcăm cumva acest moment, dar despre asta vei citi puțin mai jos; pentru noi, toamna nu înseamnă că renunțăm la culoare, la rochii și eleganță, ci dimpotrivă: ne adaptăm. 

Ai avut vreodată senzația că în sezonul răcoros parcă nu te poți îmbrăca frumos? Dacă și ție ți se pare că frigul îți inhibă plăcerile vestimentare sau că te face să te afunzi doar în culori închise, articolul de azi e pentru tine! 

Înapoi la birou - cu eleganță, stil și confort

Toamna e momentul perfect să-ți revitalizezi ținutele, mai ales odată cu reîntoarcerea la birou și reintrarea în ritm. Știm că și tu cunoști (cel puțin) o persoană care declară că nu contează cum te îmbraci la muncă. Poate chiar tu însăți obișnuiai să crezi asta. Adevărul e că petrecem cea mai mare parte a zilei la birou, în oraș, alergând să rezolvăm toată lista de sarcini, fugind de la o grădiniță la alta. Biroul e, cu siguranță, catalizatorul zilelor noastre: ne începem și aproape ne terminăm ziua la birou, așa că e esențial să ne simțim bine cu noi în timpul petrecut acolo. 

Când te îmbraci bine, te simți bine - de asta e important să alegi ținute confortabile, care te reprezintă, în care te simți încrezătoare. Ținute care te îmbracă și cu o stare de bine, care te îmbrățișează. 

Cum îți spuneam mai sus, ne-am gândit ca anul acesta să te încurajăm să-ți revitalizezi garderoba de toamnă, de aceea îți oferim până la 40% reducere la articolele vestimentare pe care le poți purta la birou - pentru că da, te poți îmbrăca elegant, cu stil și comod în același timp! 

La pas printre recomandări - piese esențiale de toamnă, la reducere

Rochia cămașă, o piesă cu care n-ai cum să dai greș 

 

Rochia cămașă e piesa care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, indiferent de sezon; rochia vine în mai multe culori și modele (cu macrame sau broderie), iar atuul ei principal e cu siguranță versatilitatea. 

O poți purta la birou și te vei simți elegantă și confortabilă în același timp, iar pentru că e versatilă, o poți asorta fie cu pantofi cu toc, cu mocasini cu talpă joasă sau botine. Pe deasupra, poate fi purtată cu orice jachetă ai, cu un cardigan, trench sau palton. 

Cu o singură rochie, poți face zeci de ținute diferite - în plus, e piesa perfectă pentru toamnă pentru că o poți lua la birou, dar și la ieșirile de după cu cei dragi. O rochie elegantă, cu ținută, extrem de feminină și ușor de purtat în mai multe contexte. Bonus: o găsești pe site la o super reducere. Ți-am spus până acum că are și buzunare


Fusta midi, elementul esențial din garderoba de toamnă

 

Purtată alături de o cămașă albă sau colorată, de bluze sau pulovere, cu un trench, palton sau geacă de piele deasupra - mai pe scurt, versatilitate fără limite. Fusta midi neagră, plisată, n-ar trebui să lipsească toamna aceasta din dulapul tău. 

Croiul și lungimea sunt potrivite atât pentru birou, cât și pentru plimbările de după, iar materialul bogat, plin, o face potrivită și pentru cele mai răcoroase zile. 



Pantalonii din lână = o poveste de iubire de toamnă

Pantalonii lungi, cu ținută, dintr-un material plăcut la atingere și confortabil nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Extrem de comozi, pantalonii realizați în atelier sunt ușor de purtat în mai multe contexte: la birou, la masă cu prietenii, la evenimentele importante. Se înțeleg bine atât cu bluzele elegante, cât și cu puloverele pufoase - și cu pantofii cu talpă joasă, cât și cu botinele sau tocurile. 

Bonus: șlițul adaugă un plus de eleganță și feminitate pantalonilor; pentru că sunt o piesă esențială pentru revenirea la birou, îi găsești și pe ei reduși pe site. 


Dă-ți voie să explorezi eleganța și în sezonul rece și lasă-te îmbrăcată de haine fine, cu gust, care să-ți ofere cu adevărat o stare de bine. Toamna asta, investește în piese versatile, elegante și confortabile în același timp, care să rămână alături de tine multe sezoane de acum înainte. 

Mergi cu eleganță la birou - hai pe site ca să descoperi întreaga gamă de produse la reducere. 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Language
English
Open drop down