Menu

Colecția nouă, mult așteptată, este aici❤

Tu cum le arăți colaboratorilor tăi că-i apreciezi? 3 idei de cadouri corporate autentice

Ne-am reîntors din vacanțe, iar biroul a redevenit locul în care petrecem cele mai multe ore pe zi. Oamenii cu care lucrăm - angajații, colaboratorii sau partenerii - sunt, de fapt, suflul întreg al activității noastre, nu-i așa? Tot ce facem, facem cu și prin oameni. Doar mulțumită lor. Așa că uite o idee: de ce nu le faci cadou colaboratorilor tăi un dar prin care să îți arăți aprecierea? Sau poate ești organizat și deja te gândești la cadourile de Crăciun. 

Ne-am gândit cum îți putem fi de folos, ca tu să le faci cadouri realmente frumoase, cu miez, cu substanță oamenilor cu care lucrezi. În 2024, parcă a cam trecut vremea cănilor, nu-i așa? 

Astfel că azi te invităm să descoperi câteva recomandări altfel de cadouri corporate, pe care colaboratorii tăi nu doar că le vor aprecia. Le vor purta cu ei, le vor aduce aminte de tine, vor fi bucuroși (sau bucuroase, mai bine zis) că le-ai oferit un astfel de cadou. 

Dacă ești alături de noi de ceva timp, știi deja că iubim și simțim intens tot ce înseamnă port popular. Așa că ale noastre recomandări sunt fix din această zonă tradițională. 

Cadouri corporate cu poveste: ce poți alege?

Catrințe reinterpretate: tradițional, dar modern 

Din denim, cu broderie sau cu mărgele - da, ai citit bine; catrințele de azi capătă forma unei mândre moderne, care își poartă tradiția oricând, combinând-o cu elemente moderne. Catrința merge cu blugi, cu tocuri sau cu balerinii tăi favoriți. 

Transformă fiecare ținută într-una realmente originală și inedită, iar colaboratoarele tale cu siguranță o vor aprecia. Numai bună de purtat, de iubit, de dat mai departe în familie. Lucrate manual, catrințele Izabela Măndoiu vin la pachet cu multă tradiție, cu mireasma zilelor apuse. Așa da cadou corporate, nu crezi? Corporate, dar cu emoție. 

 


O altfel de geantă

Dacă ale tale colaboratoare sunt iubitoare de genți, cu siguranță vor aprecia acest cadou corporate inedit. O geantă numai bună de iubit, de plimbat și de umplut cu lucrurile cele mai îndrăgite, sub forma unei bocceluțe de altădată. 

Cu atenție la detalii, din catifea sau iută, cu mărgele delicate, bocceluțele Izabela Măndoiu sunt cadoul perfect pentru colaboratoarele tale. Cu siguranță îl vor prețui și îl vor transforma în geanta de plimbare preferată! Acum, poți purta tradiția, istoria, cultura pe umăr. Cam cât de frumos e că am ajuns aici? 

Accesoriul perfect pentru cămășile albe de birou

Un cadou corporate poate fi și inedit, și estetic, dar și realmente funcțional. Așa că centurile Izabela Măndoiu vor fi mai mult ca sigur în topul preferințelor pentru un cadou corporate reușit. 

Elegante, ușor de purtat la o cămașă albă sau chiar la rochii, feminine, centurile brodate sau cu mărgele schimbă întregul look. Din catifea, negre sau colorate, centurile gândite la Izabela Măndoiu sunt soluția estetică perfectă pentru femeia modernă, mereu pe fugă, care își dorește un aspect dincolo de granițele spațiu-timp. 

Versatile și esențiale, centurile sunt un cadou corporate care va rămâne cu siguranță mult timp în inimile - și dulapurile - colaboratoarelor tale. 

 

De ce să alegi un cadou corporate tradițional? 

Produsele tradiționale nu sunt doar bune de purtat.

  1. Sunt bune de simțit, de iubit, de dat mai departe în familie. Unicitate, frumos, istorie, tradiție: dincolo de factorul estetic, cadourile inspirate din portul popular vin la pachet cu o încărcătură culturală, cu o semnificație adânc regăsită în originile noastre, în rădăcinile din care ne tragem.

  2. Dacă ești în căutare de un cadou corporate autentic și original, cu însemnătate emoțională și funcționalitate în același timp, cadourile corporate realizate de Izabela Măndoiu sunt fix ce ai nevoie. În plus, gândește-te la valoarea culturală pe care o vor avea aceste cadouri pentru angajații sau colaboratorii tăi din afara țării: vor avea acces la o fărâmă din cultura și tradiția noastră, un suvenir atemporal, călător etern prin spațiu și timp.

  3. Produsele Izabela Măndoiu sunt lucrate manual, de artizani români, fiind autentice și unice deopotrivă. La fel ca poveștile pe care le poartă fiecare accesoriu. 

Așadar, dacă te-ai decis ca în acest an să oferi altfel de cadouri corporate, cu atenție la detalii, cadouri autentice, cu valoare simbolică și culturală, accesoriile Izabela Măndoiu sunt potrivite pentru tine. Portul nostru național este pus în valoare de un mix inedit între atemporal, tradițional și modern. Tradiție, cultură și modă - o fuziune de elemente de care n-ai cum să nu te îndrăgostești.

P.S: îți dăm și o veste din culise: rămâi pe aproape, pentru că în curând îți pregătim produse noi pe site. Ghicești despre ce poate fi vorba? Îți dăm un indiciu: un fel de „balerini” purtați pe vremuri de bunicile noastre. 

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte sa fie publicat.

Language
English
Open drop down