Menu

Reduceri de p├ón─â la -20%, cu drag pentru voiÔŁĄ

Rochia de nunt─â pentru mireasa boho-chic

Rochia de mireas─â

├Änc─â din copil─ârie, fetele sunt introduse ├«ntr-o lume feeric─â, ├«n care via╚Ťa este roz. Le este atribuit rolul de prin╚Ťes─â, care a╚Öteapt─â prin╚Ťul mult visat, comuniune realizat─â printr-o nunt─â cu fast ╚Öi o rochie ca ├«n basme. Pove╚Ötile din c─âr╚Ťi, desenele ╚Öi povestirile┬áfemeilor din familie le induc┬áo visare aparte la┬áziua nun╚Ťii, ╚Öi mai ales la rochia alb─â, care le va face s─â str─âluceasc─â ╚Öi va d─âinui ├«n amintiri via╚Ťa ├«ntreag─â.┬á

Autenticul primeaz─â

├Än magazinul Izabela Mandoiu nu exist─â o sec╚Ťiune aparte┬áRochii de mireas─â. Credem ├«n faptul c─â fiecare femeie are propria viziune despre rochia perfect─â de nunt─â, potrivit─â ei ╚Öi contextului de cununie mult visat. Nu avem un obiectiv precis de a realiza rochii pentru mirese, noi cre─âm piese vestimentare ╚Ťesute cu valori, responsabilitatea fiec─ârei femei care le va purta, fiind de a scrie povestea a╚Öa cum ╚Ötie ea mai bine ╚Öi mai frumos.

╚śtim c─â albul ├«nseamn─â puritate, sinceritate ╚Öi este asociat momentelor de┬ábeatitudine. De asemenea, ╚Ötim c─â elementele tradi╚Ťionale cu care jongl─âm creativ ├«n realizarea unor piese unicat sau ├«n serie limitat─â, reprezint─â un statement na╚Ťional despre valorile culturale ╚Öi r─âd─âcinile neamului.

Obiceiuri și atitudini

Media ofer─â variate modele de rochii de mireas─â, iar cerin╚Ťa clientelor a conturat c├óteva stereotipuri de rochii: rochia prin╚Ťes─â ╚Öi rochia siren─â. Exist─â ╚Öi cazuri ├«n care, variantele nenum─ârate determin─â viitoarele mirese s─â opteze pentru simplitate, pentru un┬áraw design┬á╚Öi chiar motive tradi╚Ťionale, decretate de altfel, motive de fericire ale rom├óncelor.

Mai presus de obiceiurile nun╚Ťilor, ┬ácare difer─â ├«n func╚Ťie de zon─â, mirii din zilele noastre cred ├«n semnifica╚Ťii ╚Öi detalii ├«n care se reg─âsesc. Unii vor alege s─â fac─â nunta ├«ntr-o caban─â ╚Ť─âr─âneasc─â, dar nu vor opta pentru furatul miresei, ├«n timp ce al╚Ťii vor alege un local luxos, dar vor ╚Ťine mor╚Ťi╚Ö s─â d─âr├óme c─âldarea cu ap─â la ie╚Öirea din biseric─â sau s─â aib─â grij─â cine calc─â pe cine pe picior, pentru a de╚Ťine, simbolic, suprema╚Ťia ├«n rela╚Ťie.

Crea╚Ťii semnate Izabela Mandoiu

Rochiile Izabela Mandoiu, pretabile mireselor, se adreseaz─â prin╚Ťeselor contemporane, femei care cred c─â tradi╚Ťionalul este stilul pur, care le define╚Öte ├«n ziua nun╚Ťii. Stilul bohemian iese din tipare ╚Öi este caracterizat de┬áelemente etnice, vintage, tradi╚Ťionale. Trend-ul confer─â libertate asocierilor vestimentare ╚Öi se reg─âse╚Öte ├«n rochii maxi, fuste lungi, ╚Ťinute stilizate cu ii, pantaloni evaza╚Ťi sau fuste pantalon, textile naturale, ╚Ťes─âturi hand made.

Rochia de mireas─â tradi╚Ťional─â

Ideal─â pentru starea civil─â sau seara nun╚Ťii, rochia de mireas─â scurt─â cu ie arge╚Öean─â este potrivit─â pentru miresele active, care iubesc dansul ╚Öi vor s─â se poat─â mi╚Öca ├«n voie pe ringul de dans. Ia poate fi personalizat─â coloristic, la fel lungimea rochiei. Rochia pentru nunt─â ├«n stil tradi╚Ťional se realizat─â la cerere, termenul de execu╚Ťie fiind minimum 30 de zile.

Rochia alb─â cap─ât─â o semnifica╚Ťie aparte datorit─â simbolurilor populare brodate computerizat sau manual. Broderia poate avea orice culoare dore╚Öte purt─âtoarea. Rochia se preteaz─â la o logodn─â ├«n stil tradi╚Ťional ╚Öi chiar la seara nun╚Ťii, aceasta put├ónd fi stilizat─â diferit, cu o c─âma╚Ö─â alb─â, ie simpl─â alb─â sau br├óu simplu care s─â pun─â talia ├«n eviden╚Ť─â.

 

Rochia de mireas─â cu tulle

O rochie simpl─â cu tulle poate c─âp─âta o not─â autentic─â dac─â este accesorizat─â cu un br├óu sau o curea cu motive tradi╚Ťionale. ├Än func╚Ťie de preferin╚Ťe, rochia poate fi purtat─â cu o ie.

  • Rochie midi cu influen╚Ťe tradi╚Ťionale rom├óne╚Öti┬á

Rochia cu inser╚Ťii din fot─â confer─â o not─â interesant─â, de ceremonial. Rochia poate fi ajutat─â ca lungime, iar inser╚Ťia din fot─â poate s─â difere ca ╚Öi culoare sau textur─â.

  • Rochie alb─â diafan─â pentru mireasa modern─â┬á

Nunta este momentul ├«n care mireasa trebuie s─â dea via╚Ť─â rochiei mult visate sau s─â g─âseasc─â acea rochie WOW, cu care s─â se identifice ╚Öi care s─â ├«i pun─â ├«n valoare personalitatea, feminitatea, stilul. Mireasa modern─â poate opta pentru rochia alb─â cu fir de lame auriu sau argintiu, cu spatele gol sau t─âietur─â pe picior.

  • ╚Üinut─â pentru mireasa boho-chic

Miresele non-conformiste, care ador─â materialele fluide ╚Öi vor s─â aib─â o atitudine relaxat─â ├«n ziua nun╚Ťii lor, p─âstr├ónd o not─â de chic, se vor reg─âsi ├«n vestimenta╚Ťiile de mai jos, compuse din pantalon m─âtase, maiou ╚Öi┬ácatrin╚Ť─â. Fusta pantalon poate fi asociat─â ╚Öi cu o ie ╚Ťesut─â ├«n gherghef sau cusut─â manual cu m─ârgele ╚Öi paiete, pentru o not─â pre╚Ťioas─â.

  • Rochii pentru starea civil─â sau logodn─â┬á

├Än ziua cea mare, femeile ├«╚Öi doresc s─â fie r─âsf─â╚Ťate, s─â aib─â rochii diferite la momentele de ceremonie civil─â ╚Öi religioas─â. C├óteva dintre ╚Ťinutele alese de cliente pentru momentele men╚Ťionale:

  • Basmaua de la dezg─âtitul miresei

Femeia modern─â nu mai accept─â la nunt─â s─â ├«i fie dat jos voalul ╚Öi ├«nlocuit cu un batic sau o basma specific─â gospodinelor, opt├ónd pentru p─âl─ârii elegante. Propunerea noastr─â pentru mireasa tradi╚Ťional─â este┬án─âframa┬áreinventat─â, cu motive florale ╚Ťesute ├«n gherghef.

Izabela Mandoiu┬áa creat cu drag aceste rochii, iar voi le-a╚Ťi integrat ├«n pove╚Ötile voastre de iubire, oferindu-le titulatura special─â de: rochii de mireas─â. V─â mul╚Ťumim!

 

┬áNunta tradi╚Ťional─â┬ánu este un trend, este dovada unui sim╚Ť─âm├ónt autentic!

 

Articol preg─âtit de : Cristina Stan

 

Cu pre╚Ťuire,

Echipa Atelierului Izabela Mandoiu

­čî╣

 

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte sa fie publicat.

Language
English
Open drop down