Menu

- 20% REDUCERE, timp de 2 săptămâni, la o selecție de rochii❤

Comanda & Livrare

CUM COMAND ONLINE?

Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul nostru trebuie mai intai sa va inregistrati un cont de utilizator. Puteti face acest lucru accesand link-ul de "CONT NOU" de pe pagina principala a magazinului nostru.

Dupa ce v-ati inregistrat ca utilizator, trebuie sa alegeti produsul sau produsele preferate si sa le adaugati in Cosul de Cumparaturi. Dupa ce sunteti sigur ca ati adaugat produsele selectate (va rugam sa verificati masurile si culorile pe care le doriti) trebuie sa apasati pe butonul de Comanda.

Dupa ce ati apasat acest buton se va incarca automat un rezumat al comenzii dumneavoastra. Acest rezumat va fi trimis automat si pe adresa de e-mail pe care ati lasat-o la inregistrare si pe care comunicam cu dumneavoastra (daca va schimbati adresa de e-mail, este foarte important sa o treceti pe cea noua si in contul dumneavoastra).

Inainte de finalizarea comenzii completati datele de facturare, selectati metoda de transport, metoda de plata, bifati ca sunteti de acord cu protectia datelor si termenii si conditiile de pe site.

Daca aveti alte intrebari va rugam sa ne scrieti prin completarea unui formular de contact.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

izabelamandoiu.com livreaza national si international prin firmele de curierat rapid partenere.

  • Livrare internationala in toate tarile aflate in cadrul Uniunii Europene.
  • Livrare internationala in afara Uniunii Europene: Statele Unite ale Americii, Asia, Africa, Australia, alte state din afara Uniunii Europene.

Pentru mai multe informatii despre livrare in afara teritoriului Romaniei te rugam sa ne scrii la atelier@izabelamandoiu.com.

 

TERMEN DE LIVRARE

Toate comenzile Izabela Mandoiu sunt procesate si expediate in timpul programului (Luni – Vineri 11:00-19:00 EET).

Atunci cand realizati o comanda pentru unul dintre produsele comandate prin intermediul site-ului va rugam sa verificati termenul de livrare mentionat pe pagina de prezentare a produsului. 

izabelamandoiu.com ofera spre vanzare produse confectionate conform cu ghidul de marimi prezentat pe website, disponibile la categoria Colectii. In cazul in care clientul comanda un produs confectionat dupa ghidul standard de marimi si care se afla pe stoc, livrarea acestuia are loc in decurs de maxim 3 zile lucratoare. In cazul in care produsul trebuie confectionat, durata de realizare depinde de numarul de comenzi in curs de realizare al momentul lansarii comenzii, fara a se depasi termenul de 8 zile lucratoare. 

Cu toate acestea, deoarece folosim aplicatii realizate manual in serie limitata si produse lucrate manual cu durata de realizare mare, produsele prezentate pe izabelamandoiu.com la categoria Demi-Couture, vor fi livrate către client în limita stocului disponibil și în ordinea în care acestea au fost comandate, iar termenul de livrare de 8 zile lucratoare va fi depasit, dumneavoastră veţi primi o notificare telefonică sau prin intermediul email-ului în care se va specifica disponibilitatea produsului, urmând ca dumneavoastră să decideţi dacă păstraţi produsul până la actualizarea stocului sau veţi comanda un altul. 13 BUSINESS PROJECTS SRL nu va expedia un alt produs decât cel comandat.

La solicitare, putem confectiona produsele dorite si dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Astfel, durata aproximativa de livrare este de 5 - 10 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 45 zile, clientii afectati fiind anuntati in prealabil. 

În cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu se află pe stoc, sau comanda include 2 produse din categorii diferite, iar termenul de realizare al unuia dintre ele depaseste 8 zile lucratoare, clientul va fi anuntat in prealabil prin telefon sau e-mail pentru a se stabili daca se doreste trimiterea partiala a comenzii sau se asteapta ca toate produsele sa fie disponibile.

In cazul livrarii prin firma de curierat, comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul. Produsele se afla in ambalajul original si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Fara exceptie, acest document se afla in interiorul coletului.

 

ORAR DE LIVRARE

Comenzile sunt livrate de curier de Luni pina Vineri intre orele 9:00 - 17:00 la adresa mentionata in comanda. La solicitarea clientului, comenzile pot fi livrate si in ziua de Sambata, pana la orele 14:00. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.

 

COSTURI DE LIVRARE

Preturile afisate pe site nu includ taxele de livrare prin curier. Modificarea destinatiei influenteaza pretul produselor si taxele de livrare aferente.

Taxa de livrare standard prin curier depinde direct de adresa de livrare:

  • livrare nationala – 15 ron
  • livrare internationala in UE – 110 ron (cu confirmare in prealabil)
  • international delivery in USA & Canada - 150 ron (cu confirmare in prealabil)
  • livrare internationala in afara UE – 190 ron (cu confirmare in prealabil)
  • Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene – preturile includ TVA si alte taxe (regim DDP – delivery duty paid).
  • Livrare internationala in afara Uniunii Europene – preturile nu includ TVA, taxe vamale si alte taxe specifice (regim DDU – delivery duty unpaid). Taxele specifice fiecarei destinatii vor fi calculate si facturate separat de firma de curierat si vor fi suportate de consumator

 

PRIMIREA COLETULUI

Coletele se predau pe baza de semnatura sau cod pin livrare, de catre reprezentantul firmei de curierat.

Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat.

Te rugam ca la primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala si/sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta.

 

CONDITII SPECIALE

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Language
English
Open drop down